Fredag med tävlingsfix

Hej fredag och helg!

Idag har jag ridit ut på två pållar, och så har jag och Emma promenerat med två. Gamlingarna fick skrittas för hand idag. De tycker båda två att det är rätt trist, haha. Hoppas på bra besked på tisdag för Tages del och Boppen kommer bli riden imorgon förhoppningsvis, om inte dagen springer ifrån mig totalt :) 

Bella och Focus fick gå samma runda båda två, men Bella före lunch och Focus på eftermiddagen. Bella var jätteduktig idag! När jag red ut på henne själv i tisdags så kändes hon supermesig och blev rädd för typ allt, haha. Idag var hon pigg, framme för skänkeln och inte alls tittig. Skönt.
Focus var även han så himla duktig. Gick och frustade(!) stundtals under ritten, var pigg men inte för pigg och stark och kändes allmänt glad. Alltså ni anar inte hur glad jag är över att kunna rida ut själv på honom nu! Självklart är det bäst med sällskap ifall något skulle hända, men det är så bra att kunna vara ensamma också. Han behöver bli självständig och trygg i sig själv, så det är bästa träningen!
 
Utöver detta så har jag såklart fixat med grejerna inför morgondagens tävling också. Emma hjälpte mig med, gulligt av henne! Tror inte jag förstått att jag ska tävla än ärligt talat. Kanske lika bra det ;) Tycker ju att det är väldigt kul att hopptävla, och hade tänkt sno Bella från Emma någon gång men inte trodde jag att det skulle bli såhär hux flux, haha. Kunde kanske vart mer förberedd. Men äh, det löser sig!

 
Två gullisar från idag <3

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Rätt inställning Anna!Hoppas det ordnar sig för dig Emma!❤

2018-10-19 | 19:11:16
Mathilda säger:

Lycka till imorgon! :)
Hoppas Emma känner sig bra snart <3

2018-10-19 | 20:07:11
Ellen - tävlingsryttare säger:

Lycka till imorgon, ha så kul & njut :D

2018-10-19 | 20:13:21
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: