Focus första riktiga hopp

Här kommer äntligen videon från i torsdags, där Focus tog sina första skutt för första gången här hos oss. Vi är så stolta över honom ♥ Ifall ni vill skriva under vår namninsamling angående att tillåta bettlösa träns även i dressyren så kan ni göra det HÄR/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Så modig han är! Och ni är så duktiga som kan bygga upp hans förtroende så fint :)

Svar: Ja han är så duktig! Tack :D
Emma Elfstrand

2018-10-27 | 09:41:38
Johan säger:

Så fint förtroende er emellan ni har skapat i honom. Han kommer nog tycka det är kul att hoppa igen ser det ut som. Kul att se!

Svar: Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-10-27 | 09:41:50
Cecilia säger:

Ni är så duktiga!
Jag tycker att man ska gå efter det som hästen trivs bäst med oavsett om det är med eller utan bett på tävling. Det är ju det viktigaste.

2018-10-27 | 10:35:33
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Anonym säger:

Wow vilket jobb ni har lagt ner och framförallt vilken j*vla häst ni har hittat. Han är lyckligt lottad att fått hamna hos er. Det känns som att Anna du valde han och han valde dig från första sekund❤️. Sånna hästar som han är en häst som väljer sina ryttare, det är svårt att komma in i en sån häst men det gjorde du😻😻

Svar: Åh tack snälla för din otroligt fina kommentar ♥
Emma Elfstrand

2018-10-27 | 13:18:38
Kiki säger:

Men kan dere ikke holde dere til bittløst klasser, i stedet for å prøve å trumfe igjennom deres egne idealer på noe som fungerer?

Svar: vad menar du? Det finns ju inga bettlösa klasser och om det kommer finnas så är det bara på lokal nivå. vad skulle funka sämre med att blanda bett och bettlöst? Det finns inga vettiga argument till detta.
Emma Elfstrand

2018-10-28 | 09:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: