En lång dag

Först nu vid 19 är jag inne och har slagit ner rumpan vid datorn. Vi var ute i stallet vid 8 idag för att hinna rida innan vi skulle iväg med Bella och Focus till Lundens djurhälsa för tandkoll. Totalt var vi iväg i över 8 timmar med hästarna, så en hel dag har verkligen gått åt till detta! 

 
Ridningen idag gick bra trots massa blåst. Jag hade lite svårt för att forma Bella åt höger till en början men mot slutet gick det bättre, och hon kändes fin. Det blev en väldigt lugn tur med ytterst lite galopp och sen bara skritt och trav. Focus var också fin, men lite mesig ;) 

 
Resan till kliniken gick fint med dessa godingar. Väl på kliniken fick de komma in i boxarna och sen började vi med Focus (hur han såg ut får ni se på Annas instastory, haha).

 
Jag trodde att Bella skulle vara Snällsan trots att hon lämnades själv, men det lät som om hon höll på att riva stallet, så jag var tvungen att sitta och vänta med henne för att hon skulle bli nöjd ;) Hon är en tjej som vill ha uppmärksamhet minst sagt! När jag gick iväg för att byta tidning så välte hon liksom stolen, haha... Jag har också uppdaterat endel på min instastory idag, samt på Systrarnaelfstrands story, så spana in det!

 
Det var kul att få träffa Bellas uppfödare Malena igen, som jobbade idag :) Vi är ju så nöjda med vår lilla Bells! Hon blev för övrigt väldigt trött efter sin sedering, så det tog lååång tid innan hon vaknade till. Focus vaknade till efter bara 5-10 minuter i boxen men det tog säkert en timme för Bella att göra det. Hon stod seriöst och snarkade högt i säkert en halvtimme i boxen. Jag har aldrig hört något liknande från en häst. Hon lät verkligen som en människa! Anna filmade lite och ska lägga ut på någon story, men tyvärr hörs ju sådana ljud alltid så mycket sämre på film.

Nu ska jag bara greja lite vid datorn innan jag beger mig till soffan för att äta och chilla innan läggdags. 

/ Emma
Kommentarer
Alexandra säger:

Vad Focus blir mörk i vinterskrud. Tänker man annars inte på när man ser honom, men bredvid Bella blir det tydligt. Vad skönt att det gick bra hos "tandis"

Svar: Eller hur! Han blir riktigt mörk på vintern medan han är gulbrun på sommaren :) Växlingen från gulbrun till mörk gick verkligen på bara någon vecka för hans del!
Emma Elfstrand

2018-10-23 | 14:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: