Bra besked för Tage!

Idag var vi inne med Tage igen på Husaby för hans återbesök. Vid förra besöket konstaterades det att han hade en liten benflis som lossnat från hans has (antagligen pga en spark) och därför var han väldigt halt. 

Idag såg han som tur är fin ut och kan sättas igång igen :D Han var inte alls ofräsch i fram heller, utan det var antagligen bara någon tillfällig sträckning eller liknande. Skönt! Nu har vi fått ett igångsättningsschema för Tagis. Han ska två gånger i veckan enbart skrittas uppsuttet, och 4 dagar i veckan får han även travas i intervaller som kommer att ökas med tiden, och så småningom ingår det även galopp i de intervallerna. Detta ska då ske på rakt spår, och efter några veckor kommer han även att få tömlongeras på ridbanan över bommar. 

Härligt att kunna sätta igång lilla Taggiluringen igen :) Han var jätteduktig på dagens besök, även om han var något överenergisk när vi skulle longera så just den biten gick inte så bra. Nu behöver han verkligen komma igång igen för han har blivit så tjock nu, vilket veterinären även sa, haha. Bara han får komma igång med sin vanliga motion så kommer han nog återfå sin gamla form ganska snart :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Lina Green säger:

Yay vad härligt! :D

2018-10-23 | 17:39:49
Bloggadress: http://linagreeen.blogg.se/
Linda säger:

Så härligt å höra! 😍😍

2018-10-24 | 13:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: