Vi syr egna käppisar

Här kommer äntligen vår video där vi testar att sy egna käpphästar. Efter att ha testat på detta är vi ännu mer imponerade av de som klarar av att sy riktigt fina käpphästar, för det var inte lätt! Spana in videon för skrattgaranti ;) Tack Elsa och Lisa för det här collabet!



/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Det kanske är fel sak att fokusera på i videon, men jag kunde inte sluta stirra på symaskinen! xD Har en nästan likadan (samma färg och allt) som jag fått av mormor. En Husqvarna Viking. Tydligen är det inte så många i Sverige som har en sådan då den gjordes för att exporteras till Amerika, men mormors chef ordnade en åt henne när hon slutade på Husqvarna -65. Den är gammal nu men av bra kvalitet och funkar hur fint som helst. Rätt skött kan den hålla säkert 60 år till. Man får dock vara lite rädd om den för den där metallgrejen på ovansidan där tråden löper (vad den nu heter) finns inte att skaffa längre enligt personen som servade symaskinen innan jag fick den.
Ursäkta historielektionen, tyckte bara det var kul och lite oväntat att se en likadan symaskin x) Hur som helst, trevlig video :D

Svar: Haha, vad kul :D
Emma Elfstrand

2018-11-04 | 16:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: