Uteritter och behandlingar

Idag har vi haft en bra eftermiddag i stallet. Alla hästar fick en uteritt och sen fick Tage, Boppen och jag behandlingar av Linnea. Tage en helbehandling och jag och Boppen laser. Tage var faktiskt generellt väldigt fin utan något större som Linnea behövde korrigera. Precis som våra andra hästar var han också väldigt rörlig. Kul att han såg bra ut! Linnea tyckte också att Boppen såg fin ut och mjuk i sin bog. Den stelaste var helt klart jag... inte så chockerande, haha. 

Nu till uteritterna då. Focus och Bella fick börja och båda två var riktigt fina. Bella är fortfarande väldigt pigg, men kändes inte alls lika stark. Däremot var hon lite tjurig och "lätt i baken" när jag ville flytta hennes rumpa, men bara jag gjorde det lite åt gången så gick det bra. Annars kändes hon riktigt fin och ihop i kroppen och allmänt mjuk. Hon ska bli behandlad av Linnea igen om 2,5 vecka så vi garanterar att hon inte har något muskulärt problem/låsning och är fräsch i kroppen innan hennes veterinärcheck. Om det är något kroppsligt som gör att hon är lite sparkig nu så borde det kunna korrigeras då också. Eftersom Linnea behövde korrigera såpass mycket på henne förra gången så är det inte så konstigt att hon har känts lite annorlunda det senaste.

Imorgon blir det pay and ride för Focus och det ska bli väldigt spännande att se hur han klarar av ett LA:3-program som är mycket mer tekniskt än LB:3. Det är alltid kul att bara stå vid sidan och kolla på ibland och slippa tänka på att rida, haha. 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Vloggas det imorgon? Isåfall när kommer videon upp?

Svar: Yes och den kommer på lördag :)
Emma Elfstrand

2018-11-12 | 20:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: