Torsdag

Då var det torsdag och idag har Anna äntligen hunnit städa klart stallet, woho. Film på detta kommer antingen på lördag eller måndag beroende på hur snabbt jag hinner redigera klart den ;) 

Idag har alla hästarna fått sig en joggingtur i skogen, och alla gick riktigt fint! Jag vet inte vad det är med Bella den här veckan, men hon har varit så satans pigg varje dag, haha. Idag var hon inte riktigt lika stark som förra uteritten, men fortfarande ganska stark och framför allt väldigt pigg. Gårdagens hoppträning har inte gjort henne utmattad direkt, haha. Focus var superfin med Anna också roligt nog. 

Även Tage och Boppen är ruskigt fräscha just nu. Våra små rehab-killar ♥ Jag har för övrigt stängt namninsamlingen för bettlöst nu, och tänkte skriva ut den och skicka in till ridsportförbundet imorgon, woho. 5940 underskrifter blev det, och 92 utskriftssidor tror jag att det blev. Tyvärr verkar det inte som om man kan skicka den "digitala" sidan via mail (provade det, men då saknades det över 1000 underskrifter i "dokumentet") så jag blir väl illa tvungen att skriva ut och posta på vanligt vis imorgon. Ett stort tack till alla er som skrivit på! Roligt också att så många har skrivit motiveringar. Det tycker jag gör hela insamlingen mer levande, och något som ridsportförbundet borde reagera på också!

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: