Torsdag

Först och främst, TACK för alla tips om mugg! Nu hoppas jag verkligen att jag ska få bukt på problemet. Får se vilket tips jag börjar med, haha. Så många, men de ska minsann skrivas upp ifall det sker fler gånger, och ifall just ett tips inte funkar på Focus. Känns som att just mugg är förjäkligt, och att en sak kan funka på en häst men inte en annan. Knasigt. Tack återigen!

Idag är det torsdag, och Tage och Boppen har fått jobba bommar bägge två. Emma red Boppen, och han var kanonfin! Han ser så sjukt fräsch ut, vilket såklart är jättekul. Först travade de upphöjda bommar några gånger, och sen tog de faktiskt en enskild bom i galopp ett par gånger i varje varv. Syntes på Boppen att han tyckte det var kul <3 
Tage blev longerad över bommar, och det syns så på honom att han tappat massor av styrka i bakbenen. Innan skadan kunde jag samla honom massor, men nu orkar han knappt galoppera på en 15m-volt på lina. Travbommarna travade han kalasfint över, och även han fick galoppera över en enskild bom. Han gjorde det bra, men det syns som sagt att han tappat styrka. Det ska vi allt jobba upp igen!


Nu ska jag strax ställa mig och laga mat så att den är klar lagom till att Samuel kommer hem. Sen blir det Wahlgrens värld ikväll! Det, Bonde söker fru och Hela Sverige bakar är typ det jag följer på TV just nu. Vad följer ni?

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Sthlm rekviem, vår tid är nu, springfloden (precis slut kom jag på)

2018-11-22 | 19:36:30
Anonym säger:

Sthlm rekviem, vår tid är nu, springfloden (precis slut kom jag på)

2018-11-22 | 19:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: