Torsdag

Vi har haft en bra torsdag, och än är den inte slut förstås! Jag började dagen med att fota min kompis Jessika i våra brallor. Det blev fina bilder! Nu fotade vi bara enskilda bilder, där man ser alla färger i storlek S på en person liksom, men på söndag ska även gruppbilder fotas. Imorgon ska jag fota Emma i alla färger och på söndag blir det två till som ska fotas. Mycket fotojobb nu, hehe. 

Jag och Jessika skrittade ut på Tage och Boppen efter fotograferingen. Väldigt mysigt! Bra sätt att umgås ;) Jessika är inte ens hästvan, haha, men hon har ridit några gånger på våra hästar och tycker det är kul. Tage kändes väldigt stapplig först, vilket Linnea varnade lite om, eftersom han behandlades i måndags. Det släppte dock ganska snabbt, så jag tror att det var välbehövligt med en skrittur. 

Bella och Focus har vilat, men Bella fick komma in och göra en "rolig" grej i Elfstrands testar som kommer upp på måndag, nämligen att få sydda knoppar! Hon tyckte nog inte det var så skoj, haha, men det var kul att testa! På måndag får ni som sagt se resultatet :D

Hästarna är så muppiga som alltid ska vara med, haha <3 Här står alla fyra runt Jessika som är i fullt sjå med att byta om ;) 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: