Toppar och dalar

Åh jösses, gårdagens Pay and ride var kämpig ska jag säga! Vi fick inte till tillräckligt lång framridning tyvärr, och jag kände redan på framridningen att han var spänd. Väl i ridhuset så stod ett gäng dressyrstaket intill själva "programstaketet", som Focus blev så himla spänd och rädd för. Då var det kört, haha. 

Jag red lätt genom hela programmet eftersom han var så spänd, och det blev en del missar och jag fick ingen bra känsla direkt. Dock måste jag säga att jag absolut inte är missnöjd på något vis, eftersom det är sånt här som kan hända med Focus. Jag är så glad över att han var framme för skänkeln, trots att han blev så himla rädd för staketen. Duktig kille <3 Helt klart bra miljöträning, även om det såklart hade vart betydligt roligare att visa upp en avslappnad  häst. Procenten landade på typ 54% tror jag. 
 
Och med detta så var årets sista start gjord. Nu går vi in i vinterträning, Equiterapeut-koll och veterinärcheck. Sen ska han också få lite vintervila, lagom till att jag åker utomlands i två veckor tänker jag(om det inte är något på veterinärchecken vill säga). Jag avslutar det här året med att bara vara mer motiverad till att bli bättre och utveckla både mig och Foci-Toci <3
 
 
/ Anna
Kommentarer
Cecilia säger:

Bättre lycka nästa gång. ;)

2018-11-14 | 13:26:29
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
linhjoh.blogg.se säger:

Nu har ni provat, med lite mer träning så blir de bättre😍

2018-11-14 | 16:39:59
Bloggadress: http://linhjoh.blogg.se/
Anonym säger:

Kommer det en vlogg?

Svar: Yes!
Emma Elfstrand

2018-11-14 | 16:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: