Took Snook

Haha, jag skulle nog aldrig skrivit det där om att Focus inte beter sig som "alla andra" hästar efter vila, för idag var han faktiskt lite bockig och busig ;) Inte superfarligt som tur var, men jag var inte alltför kaxig. Är impad av de ryttare som bara kör på, jag är livrädd av någon anledning, haha.

Vi red ut på alla grabbarna, eftersom Sigrid var snäll nog att hjälpa oss på sin studiedag :D Sara hängde med också, vår stallkompis. Vi red iväg till en åker och red på en stor volt på fältet i alla gångarter, så kanske inte jättekonstigt att Focus blev lite bockig. Tage var superpigg med Sigrid på ryggen, Boppen kändes finfin och Focus var också fin mellan bock och huvudfläng, hehe. 

Snygg-Focus när jag hade suttit av och vi skulle skritta hem, haha. Charmig <3

Jag red för övrigt i min Uhip-kappa idag för första gången och är supernöjd! Den värmde till och med lite för bra nästan, och kändes väldigt smidig att rida i faktiskt. Två tummar upp!

/ Anna
Kommentarer
Daniela säger:

Min häst var knäpp idag och bockade av mig haha, tur att du hölls kvar Anna ;)
Hur är Uhips kjolar osv i storlek? Jag funderar på att önska mig en i julklapp :)

Svar: Haha nej! Hoppas det gick bra med dig :) Jag har bara en regnkjol, och den är normal i storlek vet jag men när Emma skulle köpa en täckkjol var hon tvungen att gå upp i storlek. De har dock jättebra måttabeller på hemsidan så kolla där om du är osäker! :)
Emma Elfstrand

2018-11-28 | 21:11:42
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: