Tisdag

Idag har Anna fortsatt städa stallet medan jag bland annat har varit iväg och haft träning. Det blir riktigt tjusigt måste jag säga, och film kommer förhoppningsvis redan på lördag :) 

Idag har hästarna fått sig ännu en uteritt. Alla fick sig en joggingtur. Tage och Boppen efter deras scheman där Tage enbart ska gå ett visst antal travintervaller på rakt spår. Med Boppen har jag börjat lägga in en galoppintervall i varje galopp nu också och det känns kanon. Även Tage var fin idag och har äntligen börjat bli av med lite överskottsenergi så han slipper vara så fjantig hela tiden. 

Bella och Focus fick jogga i alla gångarter, perfekt uppladdning för Bella inför morgondagens hoppträning. Focus såg riktigt fin ut och Bella var ganska fin, men hon är så stark och "dundrig" just nu. I vänstergaloppen bara hon biter sig fast och dundrar iväg, och detsamma gäller så fort jag har längt på steget och sen vill få tillbaks henne igen. Jag önskar verkligen att jag kunde ha samma känsla på henne i handen som jag har på Boppen. Han har (nästan) alltid en så fin och perfekt mjuk kontakt till tygeln. Nåja, det kommer väl med mer styrka :) Ska i alla fall prova att rida henne bettlöst på fredag när jag ska dressyra. Det ska bli intressant. Tror att hon kan gå väldigt bra med Annas LG bridle, men det återstår att se!

Nu ska jag bara chilla i soffan resten av kvällen. Känner mig så matt i kroppen nu och känner av en "klump" i halsen så som det ofta känns precis innan man blir sjuk, så jag hoppas verkligen att Anna inte har smittat mig. Det hade varit väldigt irriterande att bli sjuk nu när vi ska jobba hela helgen, och det dessutom var 2 månader sedan jag var sjuk senast. När jag var "liten" blev jag aldrig sjuk, men nu blir jag det hela tiden känns det som. Sen hade jag hellre vart sjuk när jag var skadad och ändå mådde piss och inte kunde röra på mig/göra något vettigt. 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: