Svar på söndagsfrågor del 2

Anna tror du Tage ”vet om” att du har en ny häst? Tänker när ni rider iväg & Tage står kvar i hagen ex 😊 riktigt snyggt städat i hallen 💞
Jag tror faktiskt inte att han bryr sig sådär jättemycket, för han får ju lika mycket kärlek och omsorg nu :) Så jag tror inte han riktigt vet att han fått "konkurrens", haha ;) Tack!

Emma borde rida Fokus någon dag! Både i dressyr men även kanske något litet skutt då Emma är lite mer varm i kläderna😻. Hade varit roligt att se samt om Emma kände vilken utveckling i ridningen. Och inte bara se de utan få känna det
Det är planen, så fort Focus är frisk igen :D

Hej, här kommer en ickehästig fråga:) Jag funderar på att byta från iphone till samsung men alla jag pratat med säger att iphone är mycket bättre... skulle ni kunna skriva lite för och nackdelar ni anser finns med samsung, eftersom ni har samsung själva? Hade varit intressant att höra ur ert perspektiv istället för ur alla kränkta iphone-ägares perpektiv ;) Tack för en grym youtubekanal och blogg <3
Absolut! Jag personligen hade en iPhone, tror det var 5s om jag inte minns helt fel, och jag kan säga att jag inte var särskilt nöjd med den hehe. Jättedålig batteritid framför allt, och det som var allra sämst var att den dog om det var för varmt eller för kallt ute. Nu är det för visso en gammal modell, så jag kan inte uttala mig om hur de nyare modellerna är, men så var det då i alla fall. Nu har jag en Samsung galaxy S9 och är supernöjd! Bra batteritid, superbra kamera, snabb i alla lägen... Har nog ingenting att klaga på, faktiskt. Så jag hade satsat på Samsung om jag vore du ;) Hihi!

Angående Yt. När det bryts för reklam, väljer ni själva när den ska läggas in eller gör yt det per automatik? Väljer ni hur mycket reklam som ska visas i varje film? För att jag gissar att det är den och sammarbeten som genererar pengar? 
Inte för att ni har så mkt men på en del andra så tycker jag att det är mkt reklam och den läggs in på väldigt olämpliga ställen många gånger tex. 😊
Ja, vi väljer vart vi vill ha annonspauser :) Vi försöker att inte ha alltför många, för vi vet själva hur störande det är med massor med annonspauser ;) 

Ni verkar ha haft en hel del skador på hästarna sista tiden, vad tror ni att det beror på?
Det är en helt omöjlig fråga att svara på egentligen... Tre av dem har fått hagskador. Antingen har de väl blivit förbannade på varandra, eller råkat träffa fel när de busat. Focus vet jag ärligt talat inte vad han lyckats skada sig på, för det var som ett hål i täcket precis vid såret. Han kanske har fastnat i något, trots att hagen är hästsäkrad. Bella kan vi såklart inte svara på, eftersom vi än inte vet riktigt vad felet är med henne. Vi är väldigt noggranna med våra hästar vad gäller ridning och skötsel, att de ska gå varierat, bygga långsamt, rids mycket ut i skogen för att inte slita för mycket och sådär. Sen är vi väldigt mån om att de faktiskt ska gå tillsammans i flock, och då är såklart risken för just hagskador större. Nu har vi haft otur det senaste, för såhär mycket hagskador brukar det inte vara. Det har vi inte haft problem med tidigare, så som sagt, ibland är det otursamt. 
 
Vad tyckte ni om årets PH? Vem hejade ni på?
Jag personligen kollar inte på sån TV haha, förstår inte vad folk ser i PH och liknande program? Emma följer all skräp-TV slaviskt, och hon tyckte att årets PH var väldigt bra, fast väldigt kort säsong vad det kändes som. Emma hejade på Mos, så hon tyckte det var kul att han vann igen!
 
Det är ju era föräldrar som äger gården vad jag förstår? Står era föräldrar för kostander i samband med större renoveringar osv? :)
Yes, våra föräldrar äger gården! Ja det beror lite på vad som ska göras, men större grejer är de med och står för :) 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Spontant tänker jag att ni kanske har fler "hagskador" än tidigare eftersom ni nu har ett nytt sto i flocken. Valacker sparkar inte alls på samma sätt som ston gör. Om jag var ni hade jag tänkt att det var därför era valacker fått skador senaste tiden.

Svar: Det kan säkert vara så, men samtidigt har flocken alltid varit lugn även med Bella. Däremot förstår inte alltid valackerna det där med integritet och då säger hon såklart ifrån, men hon har aldrig gjort något utan "syfte". Förhoppningsvis har grabbarna lärt sig av sina misstag nu, och håller sig undan när det behövs (om det nu är Bella som ligger bakom det hela vill säga) :)
Emma Elfstrand

2018-11-21 | 12:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: