Stackars Took Snook

Idag är det synd om lille Focus. När Anna skulle mocka lösdriften så hittade hon nämligen honom blodig i hagen. Det låter ju makabert, men han har fått ett sår ungefär vid bogen och blodet hade droppat ner på hans ben. Veterinären kunde komma ut under eftermiddagen och sy såret i alla fall, och Focus verkar må bra även om det syntes på honom att han hade ont. Så typiskt att såret skulle komma dagen innan vår träningshelg för Miranda, så nu kommer Anna inte kunna vara med på Focus tyvärr. Men men, detta är första gången på 11 månader som han har varit skadad så vi har ändå haft tur och ska inte klaga :) Nu får vi hoppas att han blir bra snart igen! 

Tage och Boppen fick sig en tur idag i alla fall, och Bella vilade efter sin behandling. Imorgon ska jag longera och rida henne igen. Känns hon fräsch och som sig själv då så tränar jag för Miranda på söndag. Nu hoppas jag att alla muskelproblem i hennes högersida har släppt och att hon har gått tillbaks till att vara Snällsie istället för Gnällsie ;) 

Annars har vi fotat våra leggings på mig idag, jag har färgat håret (typ dusty lilac) och vi ska förbereda inför träningshelgen. Jag har redan lagat soppa som vi ska äta till lunch i helgen och om en stund ska jag städa huset eftersom jag får sovgäster här under helgen :) Hoppas att ni får en fin helg! Vi ska vara lika produktiva som vanligt, MEN imorgon får jag sovmorgon, woho. Ska ställa klockan på 8.30 men tvivlar starkt på att jag kommer sova så länge though. 

Två till bilder på Jessika i våra leggings. Jag var definitivt inte lika graciös att fota, haha. 

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Tips är att inte ta så poseiga bilder! Ta bara framifrån, bak och från sidorna, ser proffsigare ut! :)

Svar: Vi har tagit bilder i flera olika poser! Sen gillar vi den här posen då den är smickrande för alla kroppsformer och man ser byxorna bra :)
Emma Elfstrand

2018-11-16 | 20:45:28
Anonym säger:

Synd att alla era hästar ska skada sig samtidigt :(

2018-11-16 | 20:55:08
linhjoh.blogg.se säger:

Fy vilken otur ni har! Hoppas de vänder snart ❤️

2018-11-16 | 23:19:08
Bloggadress: http://linhjoh.blogg.se/
Anonym säger:

Bra bilder, men dåligt ljus på själva ridbyxorna. Bakgrunden tar över 👎

Svar: Vi ska inte ha med bakgrunden i produktbilderna :)
Emma Elfstrand

2018-11-17 | 09:54:54
Anonym säger:

Vilken storlek bär modellen med ridbyxorna?

Svar: S :)
Emma Elfstrand

2018-11-17 | 16:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: