Söndagssysslor

Idag blev tyvärr vår fotografering inställd, men som tur är kunde alla tjejer fota nästa helg istället, så vi ska se till att klämma in en fotografering under träningshelgen när vi inte rider :) Nu får vi bara hålla tummarna för att det inte regnar då heller ;) 

Jag och Anna har istället gjort andra nyttosaker idag när hästarna har vilat. Vi har spelat in och redigerat en video samt jobbat med vår nya verksamhet (vi lanserar den officiellt på onsdag). Jag körde även ett riktigt gött överkroppspass på gymmet och ikväll blir det städning. Ni vet ju om att jag har börjat lägga in endel balansträning när jag gymmar i slutet av passet. Idag gjorde jag en effektivisering och körde hantelövningar för axlarna samtidigt som jag stod på en liten balansplatta. Riktigt gött var det och jag kände verkligen hur alla små muskler i hela kroppen fick jobba! Ifall ni vill göra samma sak men tycker att det blir för svårt med en sådan liten platta så rekommenderar jag att antingen köra med lättare vikt eller göra det med en bosu ball som är lättare att hålla balansen på :) 

 
Imorgon köttar vi igång en ny rolig vecka. Lansering av vår nya verksamhet, ett par fotograferingar och träningshelg för Miranda står på schemat. Endel kompishäng ska vi klämma in också :) 

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: