Nu ni!

Alltså aaah, nu lever jag kan jag säga! Jag har fått städat hela huset, satt fram adventsljusstakarna(I know, lite tidigt, men skönt att ha det gjort inför söndag. Mysigt också!), ätit mat(slapp laga pga lagade mycket igår), duschat och slängt på ansiktskräm och hela det kittet. Nu ska jag kika på Hela Sverige bakar och senare så ska jag gå och lägga mig i en renbäddad säng. ÄLSKAR den känslan!!

Det har varit lika fantastiskt väder idag, och vi har ridit ut tillsammans med en stallkompis. Och min kära flängpelle alltså... Focus, haha. Han är så knasig nu när han har överskottsenergi! Vanligtvis så brukar ju hästar bli pigga, spralliga och taggade. För Focus del så sätter det sig i huvudet, enbart. Vilket gör att jag har det väldigt kämpigt med att han ska lyssna fram för skänkeln, och att han blir lite extra tittig på saker. Lilla gubben, haha <3 Hur som helst så klättrade vi med Focus och Boppen, och det blev en mysig tur trots mycket flängande ;) 

Tage fick longeras över bommar idag. Han skötte sig bra! Det märks att han är svagare än innan skadan som jag nämnt innan, men idag tyckte jag ändå det gick bättre än förra veckan! Lite renare galopp framför allt. Tänker att jag ska testa att rida honom lite smått i paddocken antingen nästa eller nästnästa vecka, för att se hur det känns uppifrån med :)

Bella stod och solade i hagen idag. Så jäkla söt <3 Knäppte lite bilder idag med mobilen så tänkte att jag kan bjuda på dem någon dag :D Så tacksamt med bra kamera i mobilen, tänk vad mycket mer ögonblick en fångar från vardagen nu för tiden!

/ Anna
Kommentarer
Erika säger:

Söt hon är 😊

2018-11-27 | 21:28:32
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se
Cecilia säger:

Skönt med en mysig tur i skogen ;)

2018-11-27 | 22:45:09
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: