Livets ridpass

Alltså tjena mittbena vilket jäkla ridpass jag och Focus fick till idag! Det senaste så har det mest känts lite motigt, som att vi stått stilla i utvecklingen. Men idag så bara "poff" så hade vi tagit ett rejält kliv framåt. Vi red igenom LA:3-delar, och idag kändes det faktiskt ganska enkelt! Skänkelvikningarna flöt på bra, 10m-volterna i trav blev nästan för bra så vi red för små volter(haha), förvända galoppen kändes stadig och fin och han lyssnade så fint fram för skänkeln. Det enda som var svårt idag var ryggningen. Han slår gärna upp huvudet rejält, innan han tveksamt börjar rygga. Nåja, det ska nog lossna med lite träning! Jag vet ju hur bra han är på att backa när han inte vill gå först på uteritter, till exempel ;) Haha! Han var så himla avslappnad idag också. Skönt! 

Boppen reds av Emma samtidigt, och han såg väldigt mjuk och fin ut! Bogen blir bättre och bättre, känns så härligt. Tage gick en uteritt i skritt, trav och med lite klättring och han var lugn och fin i skallen. Äntligen har han coolat ner sig, haha ;) Bella reds på banan också, på bettlöst faktiskt! Hur det gick får ni se i en video framöver men jag kan säga att det både var ris och ros, även om det var mest ros. 

Focusen <3 Jag har sagt att jag ska slänga upp Emma i sadeln snart, och filma det! Visst hade det vart roligt? :D

Ha en finfin fredag och helg! 

/ Anna
Kommentarer
Cecilia säger:

Kul att ridningen går så bra. Njut!

Trevlig helg!

2018-11-09 | 18:36:10
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Anonym säger:

Varför har hon inte ridit Focus än? Varför rider hon aldrig honom?

Svar: Hon har ridit Focus men inte på länge då hon inte tycker att de passar helt 100. Jag rider honom till 95% av gångerna eftersom han är min häst(trots att Emma äger lite av honom haha) :) Precis som att jag inte rider Bella så ofta.
Emma Elfstrand

2018-11-09 | 20:44:32
Anonym säger:

Jag förstår. Tycker däremot man ser dig på Bella hyfsat, aldrig sätt henne på Focus haha! Hade varit roligt att se. 😊

2018-11-11 | 02:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: