Hemma från Stockholm

Nu är vi hemma på schlätta igen efter en dag i Stockholm. Så segt att åka den vägen tur och retur en dag, men det fick gå eftersom vi har annat som ska hinnas med den här helgen. Vädret verkar bli OK imorgon, så då ska vi ha photoshoot för våra leggings :) 

Det har gått bra idag i alla fall, även om det var mycket information att ta in. Jag hoppas att vi kommer lyckas bra med den nya verksamheten vi har tagit oss an i alla fall, även om vi har mycket jobb framför oss. Det är vi riktigt taggade på! Vi har bestämt oss för att avslöja det hela på onsdag i den Youtube-videon, så då vet ni en video som ni absolut inte får missa!

Eftersom jag både har sovit väldigt lite inatt och är lite halvsjuk så känner jag mig halvt död nu. Därför ska jag bara kika på det senaste Grey´s-avsnittet och sen sova så jag förhoppningsvis kan känna mig lite fräsch och utvilad imorgon eftersom jag ska vara modell. Det blir jag och tre andra tjejer som ska fotas (XXS, S, L och XXL) eftersom vi vill visa hur våra leggings sitter på de olika storlekarna. Förhoppningsvis blir det uppskattat av våra kunder!

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Kommer ni samarbeta med folk för att sprida ert märke ännu mer? 😃

Svar: Inte till en början iaf eftersom vi själva är så stora och på så vis får vi gratis marknadsföring :)
Emma Elfstrand

2018-11-10 | 20:38:19
Anonym säger:

Ungefär hur lång tid är det kvar tills kan man köpa era leggings? (:

Svar: Förhoppningsvis inom den kommande månaden online, men vi har lite tekniska grejer vi behöver få koll på först :)
Emma Elfstrand

2018-11-11 | 10:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: