Gårdagens träning

Idag unnade jag mig själv sovmorgon eftersom vi ska upp tidigt hela helgen, och vet ni vad? Jag lyckades sova till 7.45. Så himla skönt! Kände mig inte direkt utvilad när jag vaknade dock utan var helt tung i huvudet, men det beror ju på att jag har ett litet virus som ligger och lurar i kroppen. 

Gårdagens träning gick i alla fall bra! Hon var pigg som satan och blev därför ganska stark ibland och lyssnade inte alltid tillbaks på mina förhållningar. Det var väl det enda negativa med träningen, och att jag glömmer bort hur man rider ibland då ;) Överlag är jag ändå nöjd. Hon hoppade så himla fint och snärtigt hela träningen och det känns som om jag börjar komma igång igen efter min skada får jag säga. Det finns endel filmer på instagram, systrarnaelfstrand och emmaelfstrand både på story och inlägg, så spana in det :)

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Jag vill gärna läsa om HUR du jobbar för att hon ska bli mindre stark! :) Det är ofta du skriver att "hon kändes stark i början men det blev bättre på slutet", som sagt vore det inspirerande att veta vad du gjorde för att det skulle bli bättre på slutet :)

Svar: Bra tips :D
Emma Elfstrand

2018-11-08 | 09:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: