Equiterapeut-dag

Idag unnade jag och Anna oss en sovmorgon till halv nio eftersom det blev så lite sömn i helgen. Otroligt skönt och jag lyckades faktiskt sova ända tills klockan ringde. Vad händer?!

Gammelgrabbarna fick sig en tur i förmiddags och de var lika kanonfina som i lördags. Så himla kul att de verkar komma igång så bra, och snart kommer vi nog kunna trimma lite mer ordentligt på banan igen. 

Focus och hans bästis Acce var iväg på Husaby för att equiterapeuten Charlotta skulle kolla upp dem, och hon tyckte att Focus var fin. Han var lite stel i halsen och sen hittade hon en "akutskada" på ena delen av rumpan som antagligen kommit från någon slide stop-liknande situation i hagen, men den behandlades och nu är han fin överallt i kroppen. Även såret ultraljudades och allt såg fint ut. Så skönt!

Linnea var här och kollade upp Bella igen eftersom hon inte blev bättre efter förra behandlingen. Linnea kunde konstatera att det inte finns så mycket mer för henne att göra nu, utan det hon känner är att Bella är stel i sin högra framkota och även lite stel i bakknäna. Jag ska därför ringa Husaby imorgon och boka in en tidigare vetcheck än vad jag planerat, för antagligen är det något vajsing med hennes kropp som behöver behandlas, tyvärr. Skönt att ha kollat upp henne ordentligt muskulärt i alla fall och vara säker på att det inte är något sådant som spökar. Det känns viktigt att kunna kommunicera detta till veterinärerna också. 

Min älskade, snärtiga tjej ♥

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Har ni läst på tidningen ridsports sida idag? Står om bettlöst på dressyrtävling 👍

Svar: Ja, som vi trodde då :(
Emma Elfstrand

2018-11-19 | 18:27:59
Ellen - tävlingsryttare säger:

Va jobbigt med Bella💜 Håller tummarna för att det blir så bra som möjligt!

Svar: Tack snälla!
Emma Elfstrand

2018-11-19 | 18:53:04
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Anonym säger:

http://www.ridsport.se/Tavling/Dressyr/Nyheter/2018/10-12/Nukanduridabettlostilokaldressyr/

2018-11-19 | 20:44:53
Rosanna säger:

Vad trist med Bella, håller tummarna att det inte är nåt allvarligt! Kan ni inte vlogga klinikbesöket? Skulle vara så intressant :)

Svar: Vi kommer inte filma hos veterinären, av respekt mot både veterinärer och andra djurägare :) Förstår att det hade blivit en uppskattad film, men det funkar liksom inte riktigt om det är massor med människor på samma plats tyvärr!
Emma Elfstrand

2018-11-21 | 14:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: