En vacker vinterdag

Idag kan en då inte klaga på vädret! Fem minusgrader, nästan vindstilla(1m/s) och strålande sol. Så himla härligt. 

Jag och Emma började med Bella och Tage. Tage fick sig en uteritt med enbart skritt, och Bella och Emma hakade på en liten promenad. De vände förstås långt innan mig och Tage, men det var mysigt med lite sällskap! Tage skötte sig bra, men trodde nog att en älg eller ett rådjur spanade på honom i skogen, för han var ruskigt spänd just där. Vi klarade oss dock som tur var ;) 

Focus och Boppen fick gå ett pass på banan istället. Focus pass var förstås extremt lätt, och med 95% skritt ungefär. Han fick faktiskt inte så många ryck, trots överskottsenergi. Trodde han skulle vara mycket värre, hehe. Trav i höger varv var jobbigast idag, för då blev han mest spänd. Men det är också det sämre varvet för vår del. I vänster varv var han mer avslappnad! Han kändes fräsch i vilket fall, så det var skönt. 
Boppen var så himla fin idag! Emma har ökat på litegrann på ridbanan nu, och även om vi låter honom undvika för mycket voltarbete än så länge så lägger Emma in lite mer böjda spår i alla gångarter. Idag hoppade de till och med över det lägsta på blocken ett par gånger. Han ser så himla mjuk, framåt och glad ut. Så skönt! 

Jag tog förresten Focus stygn idag också. Vågar inte vänta för länge ifall huden skulle växa över stygnen, och eftersom såret såg så himla fint ut så tog jag dem idag istället för imorgon. Det gick bra! Emma fick stå och hålla en slicksten eftersom herr häst hellre ville nosa på mig och saxen ;) Så nu ska vi tuffa igång lite sakta igen, känns kul! Hoppas på att hinna komma igång såpass så vi kan lägga in en vetcheck innan jul, men det tror jag att vi gör.
 
Ser ni vad fint det var när jag skrittade fram idag?! Focus har lite frost på mulen efter att ha snusat lite på grinden till ridbanan <3
 
/ Anna
Kommentarer
Daniela säger:

Vädret har verkligen varit så vackert idag! Min häst är äntligen hältfri och fräsch igen så idag var vi ute på tur, han är helt knäpp nu och bockar i varje övergång, haha!

Svar: Skönt :D
Emma Elfstrand

2018-11-26 | 17:24:02
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
E säger:

Focus ser lycklig ut på blicken :)

Svar: Vilken fin kommentar! :)
Emma Elfstrand

2018-11-26 | 19:34:43
linhjoh.blogg.se säger:

Älskar den bilden!😍 Ni gör ett oerhört jobb med era hästar, även om det känns tungt ibland men förr eller senare så vänder det och ni får all lycka och framgång ni verkligen förtjänar. Om ni bara visste hur mycket ni hjälper och stöttar många här i vårt avlånga land alltså, inte minst mig. Jag är så tacksam för att ni finns! 2019 blir ert år💪🏻❤️

Svar: Tack fina du ♥
Emma Elfstrand

2018-11-26 | 22:52:43
Bloggadress: http://linhjoh.blogg.se/
Cecilia säger:

Underbar vinterbild. Nu börjar snön äntligen komma med minusgraderna. Nu är det knappt snö på marken, men lite har det varit.

2018-11-26 | 23:02:58
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: