En hektisk onsdag

Idag har vi haft fullt upp i och med lanseringen av Hästhuset. Nu i eftermiddag har vi suttit i ett två timmars telefonmöte med en av killarna som vi köpte Hästhuset av. De är så himla duktiga, trevliga och hjälpsamma vilket verkligen uppskattas av oss som är helt newbies på det här nya systemet som vi håller på och lär oss nu. 

Focus och Boppen fick sig en uteritt och båda två var fina, pigga och glada :) Tage vilade och Bella fick en behandling av Linnea idag. Linnea hade sett filmen när jag rider henne på bettlöst och såg direkt att hon satt fast i bak på höger sida. Detta korrigerade hon idag och Bella svarade bra på behandlingen. Så skönt! Nu ska hon vila i två dagar, sedan gå ett lätt pass på lördagen med longering innan "ifall det blir rodeo", haha. Tror inte det kommer bli det med Bella, men det kan ju vara bra att ta säkerheten först :) Vissa hästar kan tydligen bli lite crazy när de känner att de får tillbaks sin rörlighet. Har jag tur och Bella känns fin på lördag så kan jag i alla fall vara med på söndagens träning för Miranda. 

Nu ska jag och Anna iväg på bio med en kompis. Vi ska se A star is born, äntligen. Välbehövligt eftersom det är mycket som sker i våra skallar nu, och lite återhämtning minst sagt är välbehövligt. 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Jag har tänkt på en sak, veganska ostbågar. Finns det inte redan är det något som världen behöver

Svar: Jag håller fullkomligt med!
Emma Elfstrand

2018-11-14 | 19:20:44
Anonym säger:

Kul att det går bra för er med projekt och allt. Hoppas dock att era videos nu inte bara kommer innehålla promotion för er butik. Det är så tråkigt med videos där ni testar produkter i samarbete med nån. Det roliga mer era videos är att ni har ett brinnande intresse för hästar och inte för att testa ridhandskar, ridtröjor etc. det är så mycket annat som är kommersiellt i världen. Hoppas ni lyckas få en bra balans!

Svar: Nej då! Det kommer bli som vanligt :)
Emma Elfstrand

2018-11-14 | 19:59:30
Anonym säger:

Kommer det en recension på A star is born sen?😍

Svar: Vi får fixa det :D
Emma Elfstrand

2018-11-15 | 15:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: