Börjar äntligen bli lite piggare

Woho, idag är nog första dagen som huvudet inte känns som att det väger 10kg mer än vanligt! Jag började bli krasslig för en vecka sedan, var lite mer "ordentligt" sjuk tisdag och onsdag, och sen har jag varit hyfsat okej. Det segaste är banne mig när en känner sig bra, men ändå inte helt bra, tycker jag. Jag har försökt att vila så mycket som möjligt för att bli frisk, men gymträning får vänta ett tag till tills jag känner mig helt bra. 

Hur som helst så har alla fyra hästar fått gå i skogen idag. Bella och Focus fick klättra lite, och de skötte sig bra! Focus var lite stirrig dock, och ville inte gå först till en början. Han gick att övertala, så vi red först resten av rundan. Bra att träna på, att vara lite självständig ;) 
Tage och Boppen fick som vanligt skritta och trava, men Emma testade även två galoppfattningar på Boppen, och det hade känts väldigt bra. Så kul att han får börja komma igång lite mer nu! Vi mötte en travhäst med sulky efter, och våra hästar blev superrädda för den såklart... Haha. Tage lugnade ner sig relativt snabbt men Boppen tyckte den var så obehaglig så han taktade en bra bit innan vi kom till en åker som vi kunde smita ut på så travhästen kunde komma förbi oss. Fjantnissar!

 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: