Wanties

Jag tycker(tyvärr) att utrustning är väldigt kul, och hade jag haft en oändlig plånbok så hade jag antagligen ägt en väldigt mycket större garderob än vad jag gör idag. Tur är väl det kanske, för fy så onödigt. Hur som helst så har jag ett gäng "wanties", som jag tänkte visa i det här inlägget! Jag har ingenting som jag måste köpa i dagsläget, utan detta är bara sådana där vill ha-grejer.

 
Något som jag redan nu suktar efter är ett par dressyrstövlar till. Nu är det verkligen ingen panik, men så småningom så kommer jag vilja ha ett par till tävling, och ett par till träning. Jag har ju redan ett par stövlar, så jag kommer behöva köpa antingen nya till träning eller tävling, men det får jag bestämma i framtiden ;) Det hade ju varit najs med ett par från Mountain Horse som är betydligt billigare än De Niro. Någon som har erfarenhet av Mountain Horse's dressyrstövlar? Vad säger ni om dem? Annars blir det väl ett par De Niro till, antingen i brushed black, eller i polomodellen. 

Sen vill jag ha något mer tävlingschabrak. Men där har jag inte heller bestämt mig ;) Det enda jag vet är att jag vill ha ett vitt, med marinblå och silvriga detaljer. Antingen får det bli ett Equiline, eller ett Mias. Mias har jag hört väldigt gott om, men aldrig testat själv. Equiline gillar jag, men Mias kan man ju designa lite mer själv på. Vilket föredrar ni, Equiline eller Mias? 

Över lag så är jag sugen på fler dressyrschabrak, haha. Dessa jäkla schabrak alltså, hur många kan man ha?! Jag skulle gärna vilja ha ett brunt, och ett marinblått. Sen hade det varit kul med något lite mer färgglatt också, som typ orange. 

Vad suktar ni efter just nu?

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Mias alla dagar i veckan! Bra passform och kvalitet :)

2018-05-29 | 12:19:52
Anonym säger:

Equilines! De går att designa deras Octagonmodell själv också. Stabilare än Mias och håller bättre i tvätt. Och vita schabrak behöver tvättas ofta.. Mias är också bra men inte som Equiline.

2018-05-29 | 12:24:15
Anonym säger:

Equiline alla dagar i veckan😍

2018-05-29 | 12:24:40
Helena säger:

Skulle verkligen behöva ett par ridhandskar som är bra nu på sommaren och som har riktigt bra passform, helst inte det dyraste. Något tips?

Svar: Jag har två olika modeller på ridhandskar just nu, och det är Roeckl och BR. Roeckl slår nog ingen tycker jag, men de är lite dyrare. Jag skulle nog satsa på några som är snarlika Roeckl men av annat märke :)
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 13:37:31
Anonym säger:

Suktar efter en ny sadel. Det är så himla svårt att hitta en kort sadel som ändå passar större ryttare. Alla har för stora knästöd eller för djupt säte eller blir för långa för hästen :(

2018-05-29 | 13:50:11
Evelina säger:

Jag har MH-dressyrstövlar, modell Estelle (typ polo-kopia). Tycker den är snygg, skön och prisvärd! :D DeNiro har väl bättre passform egentligen, men för plånbokens skull så.. ;)

Svar: Åh najs! Hur tycker du stabiliteten i den är jämfört med De Niro? :D
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 14:02:37
Camilla säger:

Mias! Outstanding kvalitét. Har 6-7st som jag älskar. Sen har jag bara haft ett Equiline så inte mycket att jämföra med, men det tappade tyvärr färg snabbt - dock bra kvalitet "materialmässigt" (stadigt och höll formen).

Jag önskar mig ett par vanliga svarta De Niro att ha till tävlingsstövlar sen - men känns inte försvarbart i dagsläget då jag har paus från egen häst.

Svar: Tack för input! :D
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 15:07:13
Bloggadress: http://camillajarnedal.blogg.se
Sätilaryttaren.se säger:

Innan kunde jag inte gå in på olika företag som sålde utrustning, framförallt schabrak, utan att klicka hem något. Numera har jag gått och blivit minimalist för att sluta spontanshoppa, både för plånbokens skull men också för miljöns skull. Att skala bort allt som inte tillför något i livet, för att ge plats till det som ger vardagen och livet ett värde är underbart :).

2018-05-29 | 17:17:34
Bloggadress: http://satilaryttaren.se
Petra säger:

Jag har ett par bruna Serenade dressyrstövlar från Mountain Horse (som på din bild) som träningsstövlar och fullkomligt älskar dem!!💃🙌Supersköna att både gå och rida i! Tävlar i ett par Cavallo Piaffe Plus men vette tusan om inte Mountain Horse slår dem... 🙊😂😍

Svar: Åh men det låter ju helt underbart! Nu får jag nästan se till att i alla fall testa ett par :D
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 17:50:58
Lisa säger:

Har ett par svarta Mountain Horse Sovereign. Har inte haft dem så länge (ett par veckor bara) så jag kan inte säga något om hållbarhet osv men än så länge tycker jag de är bra! För mig med breda fötter var de lite smala till en början men efter några timmars ingående (inte i ett sträck, haha) med extra strumpor så töjde de sig fint. Stadiga fast ändå sköna så att man kan gå med dem i stallet också.

Svar: Låter ju toppen! :D
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 18:13:50
Josefin säger:

Suktar efter ridbyxorna ni designat😍när kommer dom ut till försäljning?

Svar: Åh! ♥ Vi vet inte, det dröjer nog 3 månader till i alla fall :( Mycket som ska stämma innan vi kör igång med produktion, och bara själva frakten till Sverige kommer ta typ 2 månader :(
Emma Elfstrand

2018-05-30 | 10:11:16
Lotta säger:

Mias, alla dar i veckan. Bra hållbarhet och passform, det är ett svenskt bolag och de har miljöcertade textilier. Alltså bättre på alla sätt. Sen så försöker jag personligen hålla nere på alla köp både för ekonomin och miljön. Men om man nu måste ha något nytt så tycker jag att man inom hästvärlden måste börja kolla på miljöaspekten, vi ligger löjligt långt efter övriga marknader här.

Svar: Ja, jag har också tänkt på både priset, att det är svenskt och också med bra textilier som du säger. Hoppas passformen är bra, får ta och testa ett :) Tycker de är fina med!
Emma Elfstrand

2018-05-30 | 14:02:18
Bloggadress: http://https://nouw.com/h%c3%a4stsurr
Jenny säger:

Jag skulle också gärna vilja ha ett par till stövlar utöver de svarta De Niro jag har. Jag har spanat in Cavallo och skulle vilja ha de i mörkbrunt.

Jag skulle välja schabrak från Mias. Älskar dem! Bra passform och håller sig fina tvätt efter tvätt. Jag använder bara Mias i stort sett då jag bytt ut mina övriga till schabrak därifrån.
Jag gillar att man kan få dom precis som man själv vill ha dom....
Nu skulle jag vilja ha ett vitt med rosa och silverkant...

Svar: Tack för input! Ska nog ta och köpa ett från Mias :D Ååååh det låter såå snyggt! Jag vill ha med marinblått och silver så det matchar min utrustning ;)
Emma Elfstrand

2018-05-31 | 08:20:47
Bloggadress: http://lilatiger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: