Uteritt, dressyr & bad

Hej allihopa! Idag vaknade jag redan vid 4.15 så det blev inte mycket sömn för mig inatt. Jag utnyttjade det hela med att gå upp ett par timmar tidigare och redigera en video så jag slapp göra det nu ikväll. Nu har jag redigerat klart allt som ska redigeras innan jag drar till Malta. Skönt att ha det gjort :) 

På morgonen så red jag och Anna ut med Tage och Boppen. En mysig tur och båda två skötte sig finemang :) Efter detta blev det dressyr på Focus och Bella. Detta blev Focus genrep inför helgens tävlingar, och jag tyckte att han såg betydligt bättre ut idag än på träningen i tisdags då han inte alls var på humör. Det märks att han utvecklas mycket nu och tycker det är jobbigt, för ibland blommar han till som tusan på banan och ser så jäkla flashig ut, medans han blir väldigt ostadig stundtals. När de där "utblomningarna" blir fler så kommer det bli en riktigt bra häst alltså :) 

Bella kändes inte lika bra idag som på träningen i tisdags. Hon blev ganska stark och ville springa ifrån arbetet, men stundtals var hon väldigt fin. Kan tänka mig att vi kanske kommer ha en lite småkämpig period nu i början när Vendelas ridning (Bellas tidigare ryttare) "går ur kroppen" och hon ska vänja sig vid min ridning istället. Jag jobbade i alla fall på mycket övergångar som alltid, men ser så fram emot när jag kan rida i en sadel som passar mig. Känner att min ridning verkligen inte kommer tillrätta på henne nu för jag får inte alls samma balans och kroppskontroll som i Boppens sadel (som jag älskar). Nåja, sadelutprovningen sker den 12:e, så det är bara att hålla ut tills dess. Jag är i alla fall tacksam över att vi har snälla personer i vår närhet som har lånat ut sina sadlar till mig så jag kan rida över huvud taget tills dess!

 
Nu ska jag äntligen ta tag i att städa hela huset, vilket jag har skjutit upp i typ en vecka då det varit så mycket annat. Ni förstår säkert att det är mindre fint här just nu ;)

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: