Tävlingsdag 1 - LB:1

Nu har jag landat hos Emma, fast Emma är inte hemma ;) Mamma och pappa har tagit över gården istället. Hur som helst så är jag jättenöjd med Focus idag! Det är ju faktiskt vår tävlingsdag som inlägget ska handla om.

För det första har han gjort sådana framsteg i transporten idag ♥ Han gillar inte att stå still utan är väldigt orolig när vi kommer fram. Idag var han dock relativt lugn, och även efter min ritt så stod han snällt och åt. Duktig!! 

På framridningen levde han upp till sitt smeknamn Foci-toki kan jag säga, hahaha. Han var vääääldigt spänd, pigg och glad och ville visa upp sig. Han gjorde små tjut, små skutt och sprang iväg i den största traven jag någonsin känt. Fasen vad glassig han kan vara, även om jag kände mig som en liten fluglort på hans rygg som knappt kunde styra ;) 

På banan var han betydligt mer avspänd, och stundtals kändes han faktiskt helt avslappnad! Sån skillnad så det är inte klokt. Dock är det såklart spänt däremellan, och lite flängigt. Resultatet hamnade på 63,57% med kommentaren: "Fin takt men saknar lite energi. Blir ibland ostadig o spänd i formen. Planera vägarna lite bättre. Annars prydligt." Han glänste till på ena 10m-volten, ena fattningen och bägge övergångarna från galopp till trav bland annat. Nu är jag taggad på morgondagens tävling, men då blir det LB:3 istället för LB:1 :) Ska bara ut och putsa av stövlarna och göra iordning en påse hö. Guldstjärna till min gosse idag ♥

 
Malin har förresten fotat oss, och kommer göra imorgon också(♥), så jag ska se till att få upp bilder i veckan för nu hinner jag inte. 

/ Anna
Kommentarer
Mathilda säger:

Vad roligt att det gick bra även fast han var lite tokig på framridningen :D Lycka till imorgon!

Svar: Tack snälla! :D
Emma Elfstrand

2018-05-26 | 22:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: