Svett deluxe

Herrejösses, vart kom sommaren ifrån?! Helt galet att det är så varmt, haha. Inte alls förberedda på detta. 

Tage fick sig ett pass i paddocken, men jag tog det ändå relativt lugnt. Han behöver vänja sig lite vid värmen så då tog vi det lite försiktigt. Det blev en del skänkelvikningar och övergångar som vanligt. Sen i galoppen så stod jag bara upp och galopperade på lite framåt - lite tillbaka och växlade så. Han kändes fin!

Klockan 14 var det dags för träning för Miranda för min och Focus del. Herrejäääävlar vad varmt det var, haha. Jag såg seriöst ut som en tomat i fejset efter träningen. Ingen överdrift. Han är inne i en liten fjant-period nu där han tycker att allt är läskigt och försöker komma undan på så vis. Men efter sådana här faser brukar han utvecklas, så även om jag bara vill slita mitt hår typ(haha) så får man vänta ut ;) Vi red skänkelvikningar i trav, och provade på 10m-volter i galopp. Nu blir de inte 10m än, men någonstans måste man ju börja! Han var stundtals väldigt fin, och stundtals överallt och ingenstans. Nåja, det kommer! 
Just det, jag red i polotröja, långärmad idag för att jag lyckats bränna mig litegrann och inte vill få det värre. Såå svettigt, haha. 
 
Boppen gick också ett pass för Miranda, och han var superfin! De tränade en del på slutor i både trav och galopp, och det gjorde gott för Boppen. Dels blev gångarterna toppenfina, och dels blev han mjuk och fin i kroppen. Passar bra när han ska hoppträna imorgon!

 
/ Anna
Kommentarer
Rosanna säger:

Blev det ngt filmat från träningarna? Skulle va jättekul att få se lite längre klipp från dressyrträningarna för tränare å med tränarens kommentarer i stället för voiceover 😊

Svar: Nej tyvärr inte denna gång :) Kan försöka få till det någon gång framöver!
Emma Elfstrand

2018-05-09 | 12:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: