Svar på söndagsfrågor del 3

Vad är målen med Bella detta året? <3 
Att Emma och Bella ska hitta varandra, Emma ska "hitta knapparna" och sen ska de ut och starta lite avd B-klasser så småning om. Antagligen kommer de åka ut på Pay and jumps först innan det blir "riktig" tävling, men det dröjer ett tag innan dess :)

Hej! Vad tyckte ni om Finlands Saara Aalto i Eurovisionen?
Nja, det var inte riktigt vår favoritlåt. Absolut ingen dålig låt, men ingen favorit heller :)

Hej! Har ni alls några planer att hoppa med Focus eller går ni bara bommar tills han blir van vid dem? Han har blivit SÅ fin!!! ❤
Åh, tack snälla! <3 Ja, tanken är att han ska i alla fall gå markarbete så småning om, när han blivit av med sin bomrädsla :) 

Har Anna planer att ta tag i hoppningen igen, att börja träna och tävla? 
Inte för tillfället, nej. Känner mig enbart trygg på Boppen, och tanken är att en kompis ska "ta över" honom lite i hoppningen för att hon behöver få rutin på att hoppa och eventuellt tävla lite. Känner ingen stress med att varken hoppa eller tävla, utan hoppar gärna lite hemma för skojs skull bara. I alla fall just nu :)

Vad har ni för utbildningsplan för Bella det här året? Vad tycker ni att en 5 åring som hon ska kunna utbildningsmässigt?
Vi har inte lagt upp en specifik plan, men Bella behöver stärka sig mycket i galoppen. Hon orkar inte samla galoppen som det är i dagsläget och den kan även bli lite fyrtaktig, så den behöver jobbas med. Överlag behöver hon främst bygga upp sin styrka i bakkärran eftersom hon bara blivit riden i ett år och därför inte har så mycket styrka ännu. Hon är faktiskt väldigt balanserad och fin att rida för sin orutin, men med mer styrka kommer allt bli mycket lättare. Väldigt svårt att säga vart vi tycker att en femåring "bör" vara utbildningsmässigt. Känns otroligt individuellt :)

Hej på er! Emma la upp en snap på mystory, något i stil med att hon hade blivit kär i ett sto. Var det Bella hon syftade på? Sen undrar jag även om ni kommer lägga ut ett klipp från provridningen av Bella, ifall ni filmade? Ni är bäst, kram!!
Yes, det var Bella :D Vi filmade bara lite med mobil eftersom vi glömde filmkameran hemma, så det är tyvärr inte så mycket att bjuda på. Annars hade vi kunnat göra det :) Kram!

Går Bella på lösdrift? Om inte, har ni planer att hon ska göra det?
Yes, det gör hon :)

Vad gjorde ni efter gymnasiet ?
Anna: Jag pluggade en egenföretagandekurs i ett halvår och sen började jag jobba som reklamassistent. Trivdes inte alls med att läsa så det var skönt att börja jobba!
Emma: Jag läste till personalvetare på Högskolan Väst och efter det läste jag på halvtid både på Högskolan i Skövde och Högskolan Väst samtidigt som jag startade upp mitt företag.

Vilken är eran favoritglass? :)
Anna: Älskar den italienska glassen som finns här i vår lilla by, och choklad och hasselnöt är favoriterna där. Annars gillar jag sorbet, och om jag bara får välja en pinnglass så är det Twister som går hem hos mig!
Emma: Piggelin och Twister, och citronsorbet.

 
/ Anna
Kommentarer
Sofie Sellén säger:

Hej! Har läst er blogg nu i säkert flera år och varje gång jag hittar hit finns det alltid nya inlägg, ville bara ge er beröm för att ni är så sjukt duktiga bloggerskor som uppdaterar ofta, med bra content! Har även följt er youtubekanal i flera år den med, älskar't!

Svar: Åh tusen tack snälla du :D Vi blir så glada av att höra detta!
Emma Elfstrand

2018-05-24 | 09:27:03
Bloggadress: http://nouw.com/sofiesellen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: