Svar på söndagsfrågor del 2

Om ni skulle föda upp ett föl, vad skulle den då heta? Sto & hingst!
Åh, så sjukt svår fråga, haha. Antingen är det ju kul att mixa ihop mammans och pappans namn. Annars gillar jag rätt enkla namn.
Sto: Caramelle
Hingst: Alltså jag vet inte... Känns svårare med hingstnamn. Nä, jag får nog passa! Tur jag inte är uppfödare känner jag, haha.

Favorit bok och film? :)
Jag läser väldigt sällan böcker numera, tråkigt nog. Sist jag läste var det Harry Potter-böckerna, och då plöjde jag 4st på kort tid sen kom jag inte längre, haha. Men de böckerna är väldigt bra! Film... Också så svårt. Jag tröttnar lätt på filmer, föredrar serier faktiskt. 

Hur tänker ni kring underlag på ridbanor/ ridhus? Jag tex vill inte rida där det för hårt.
Tja, det bästa är väl om det är lagom hårt/mjukt? Fibersand är jag i ärlighetens namn inte så förtjust i. Tycker det är lite för mjukt och med alldeles för lite friktion. Sen är det såklart inte bra om det är för hårt heller. Grusunderlag är det bästa, tycker nog jag :) 

Finns det någon disciplin som ni inte skulle vilja testa i "Elfstrands testar"?
Det finns väl egentligen flera som vi inte skulle vilja testa egentligen, men ibland får man kanske offra sig lite för tittarna ;) Voltige är en sån grej som jag vet att både jag och Emma hade tyckt vart väldigt läskigt och obekvämt(eftersom det är utanför vår bubbla) men det kanske vi måste prova någon gång, hehe. Galopp är också en sådan sak. 

har kollat på era videor ett tag och hör när ni rider på eran ridbana att den är stenhård och stum hur tänker ni kring detta? tänker ni lägga på typ sand eller något på den för att den inte ska vara så stum? (inget hat bara en fråga)
Den har varit lite, lite för hård nu det senaste men nu är den harvad och mjukare igen. Så nu är den perfekt! Den har verkligen inte varit stenhård.

Vilka färger på utrustning så som schabrak och grimma (inte läder alltså) tycker ni passat bäst på en häst som är palomino?💕
Vinrött hade vart väldigt fint på en Palomino tycker jag! :) 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: