Svar på söndagsfrågor del 2

Favorit sminkmärke?
Anna: Svårt att välja ett! Älskar Kat von D's foundation och eyeliner, Huda beautys ögonskuggor, Anastasia BH på ögonskuggor brynprodukter och contour.. Too Faced på mascara. Nyx på puder. Haha, du hör ju. Jag har mina favoriter på diverse produkter ;) 
Emma: Tycker också det är väldigt svårt att bara välja ett märke eftersom jag använder olika märken för olika produkter, men om jag bara får välja ett så blir det Anastasia, eftersom jag nog har flest produkter därifrån :)

Visst brukar Tage vara hovöm? Rider ni på ändå fast lugnt eller låter ni han vila? :)
Ja, han kan bli lite hovöm någon eller ett par dagar efter verkning, men det är inte alltid. Vi brukar rida, men då blir det enbart skritt, och gärna på mjukt underlag, alternativt med boots på :)

Hej! Har ganska nyligen börjat läsa er blogg o jag älskart:) hur som helst, jag har ganska dålig koll på det här med hästars utrustning generellt (rider endast på ridskola) så jag har mina funderingar! Har hört att det är bra att variera bett på hästen, gör ni det? Isf varför gör ni det och vilka bett varierar ni mellan? Tacksam för svar<3
Åh vad kul, varmt välkommen! :D Ja, det är bra att variera bett och vi försöker vara duktiga på det. På Tage så varierar jag mellan tredelat med lösa ringar, hackamore och sidepull. Har tyvärr inte hittat något annat bett som han går bra på. På Focus varierar jag mellan rakt bett och tredelat med fasta ringar. Ska testa bettlöst någon dag med tänkte jag, sidepull isåfall :) Boppen har vi inte riktigt hittat något att variera med... Han går på tredelat med lösa ringar och har ett waterfordbett men det är knappt någon skillnad på det och tredelat så vi rider nästan alltid på tredelat på honom :)

Gör ni foderstater på era hästar? Isådana fall hur funkar det när man har fri tillgång på hö? Och vad får era hästar för foder?
Vi gör inga uträknade foderstater utan går på känsla. Våra får inte så mycket kraftfoder alls utan får mest som belöning. De får lite müsli, mineraler, magnesium och tillskott från Chia de Gracia. 

Bästa flugsprayen?
Tja, säg det... Tycker knappt det känns som någon fungerar riktigt :( Vi brukar blanda Broms blocker och Ultrashield. Har ni läsare någon rekommendation? :)

Varför svarar ni bara på dom "enklaste" frågorna? Tråkigt med frågesöndag när ni inte vill svara på annat än ex vilken eran favorit borste är. Bra blogg annars!
Vi svarar på de frågor som handlar om oss och våra hästar. Vi svarar inte på tipsfrågor och sådant(om det inte är tipstorsdagsfrågestund) och en del frågor svarar vi inte på för att vi redan svarat på dem tidigare.

Vilka är de största utmaningarna som ni anser med att vara egna företagare? 😊
Det är så sjukt mycket eget ansvar, vilket kan vara stressande ibland. Och att man aldrig är helt ledig, hehe. Men annars gillar vi det supermycket! :D

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: