Svar på söndagsfrågor del 2

kommer era ridbyxor bara vara höga in midjan eller ska ni göra låga också?? 
Som det ser ut just nu så kommer vi bara släppa höga, men vi får se i framtiden. 
 
Hur går hästletandet Emma? kommer ihåg att du för ett tag sen hade ett stall i Skåne som du pratde om att åka till, fortfarande planer på att vilja åka till de stället?:)
Det går väldigt segt fortfarande. Ja, ifall det kommit några hästar till just det stallet som jag funderar på :) 

Era styrkor och svagheter i ridningen? Ni är gryma och älskar hur ni ser på allting, till exempel eran syn på hästar och ridsporten
Anna: Styrkor: mjukhet och min blick. Svagheter: Min position i sadeln samt mina hjärnspöken som ställer till det för mig.
Emma: Styrkor: Generellt att jag har en bra känsla för hur jag ska rida varje häst. Svagheter: Min balans om det händer något oväntat, att jag kan vara lite mesig och alla mina kroppsliga svagheter som påverkar sitsen.

Kommer unieqestrian equipment få en egen nätsida?
Yes! Vi kommer ha en webbshop för ridbyxorna :D

Vad fick er att köpa just Focus? Er resa med Focus är väldigt rolig att se, han har blivit så fin hos er <3
Ärligt talat så föll vi för hans gångarter på en film. Sen när vi träffade honom så såg vi hur sjukt söt han var! Tack snälla du ♥

Vad är era kortsiktiga och långsiktiga mål med Tage, Boppen och Focus 
Vi har inga direkta mål med varken Tage eller Boppen faktiskt, mer än att de ska hållas igång och tränas ordentligt för att hålla så länge som det bara går. 
Focus: Kortsiktigt: starta LA om ett par månader. Långsiktigt: Starta MSV klasser minst, samt att han ska kunna gå över bommar och stå i transporten utan problem. 

Vad har era hästar för ”tävlingsnamn”?
Tage - Catago, Boppen - Hale Bop och Focus - Focus ;)

har ni någon gång ridit ut helt själva och ramlat av? isåfall hur har hästen reagerat? Min häst hade sprungit raka vägen hem, haha!
Haha, japp! Senast i höstas på Tage. Vi travade och han blev rädd för en blomma(....) så han tvärnitade så jag flög i backen, Han stod dock kvar och stirrade på blomman som tur var, annars är han en mästare på att sticka hem också, även när han har sällskap. 

Har hört att ni har ridit era hästar på kandar träns!? Det är ju dressyrryttare som rider på högre nivåer som använder sig utav det, min fråga är då varför ni valde att rida med det och hur gick det till att skola in hästarna på det samt hur ni gjorde? Kan man även rida med kandar på ponny? har helt ärligt aldrig sett något ponnyekipage inom dressyren rida med kandar. Menade inget taskigt med denna fråga utan undrar bara eftersom jag är intresserad kring ert tänkande om dess för och nackdelar. Älskar eran blogg och yt btw!
Ärligt talat så red vi nog på kandar för att vi tyckte det såg coolt ut. Helt rätt anledning, eller inte. Detta var dock 5-6 år sedan tror jag, så vi har som tur är mognat lite sen dess. Vi stoppade in kandaret i munnen men red enbart med bridongen först och struntade i att ta i stången. Med tiden kunde vi rida på båda betten. Ponnys får inte ridas på kandar, i alla fall inte på tävling. Sen vet jag inte hur folk gör hemma för visso, men det är inte tillåtet på tävling.

Jag och Tage år 2011.

/ Anna
Kommentarer
Linnéa säger:

Härlig blogg :) Häftigt att få designa egna ridbyxor!

2018-05-03 | 13:55:34
Bloggadress: http://paulson.blogg.se
Anonym säger:

Vilken snygg hårfärg du hade på bilden :D

Svar: tack :D
Emma Elfstrand

2018-05-03 | 21:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: