Svar på söndagsfrågor del 1

Vilken färg tycker ni passar bäst på en fjordhäst?
Åh, vad svårt att säga en färg... Jag skulle nog välja brunt, om jag bara fick välja en färg. Tänk vad fint med en ljust beige fjordis, med brunt schabrak med guldiga och beiga detaljer? Yummie! 

Vad betyder att en häst har mycket ”scope”?
Alltså jag vet inte hur man ska förklara det ordet med en bra mening egentligen. Det är i vilket fall när hästen hoppar väldigt väl, genom hela kroppen och med mycket power, utan att överhoppa sig eller att ta i FÖR mycket. Är det bra förklarat tro? Vad säger ni läsare om saken? Haha. 

Först måste jag bara säga att ni är så himla grymma på det ni gör! Er kärlek till hästarna syns så tydligt och er energi och glädje får mig alltid på bättre humör😊 
Min fråga; Om ni inte skulle vara häst/ridintresserade, vilken idrott skulle ni då ägna er åt?
Men tack, snälla du! ♥ Jag hade nog börjat med någon form av dans tror jag, för jag tycker att det är väldigt kul. Högst oklart vilken typ av dans, men inte pardans i alla fall. Emma hade med högsta sannolikhet ägnat sig åt bowling.

Får inte Bella umgås med någon annan häst för boppen? Boppen verkar tycka att han "äger" bella
Haha ja, Boppen tycker typ att han äger Bella. Men det har faktiskt börjat lugna ner sig lite nu! Här om dagen stod de till och med i olika hagar helt självmant. Så han är lite mer accepterande att andra kommer i närheten :)

Vilka program/serier följer ni just nu?
Jag och Samuel tittar på nya säsongen av 13 reasons why. Så gripande och hemsk serie, men så jävla viktig. 

Ska ni sälja Bella när hon kommit till den nivån ni vill?
Det vet vi inte. Vi har ingen plan på någon av våra hästar vad gäller eventuell försäljning så vi tar allt som det kommer med allihopa.

När ni far på långritter i terrängen hur många kilometrar blir det då.? Ni är så fina 😘
Det var en bra fråga faktiskt! Vi är över lag dåliga på långritter, det borde vi bli bättre på. Den längsta vi ridit var väl på dryga milen tror jag, så det är ju inte superlångt det heller :) Tack fina du ♥ 
 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: