Svar på söndagsfrågor

Hej, skulle gärna vilja prova att rida bettlöst på min ponny. Har kollat runt lite och tycker att walnut tränset verkar bra, har ni några erfarenheter av det och har ni några andra tips på bettlösa alternativ? 
Älskar det ni gör och ni får mig alltid att må bättre <3
Jag har för mig att vi testat ett walnut-träns för superlängesen, och då kunde vi inte jättemycket om bettlöst. så jag kan inte riktigt uttala mig om det. Vi rider själva på hackamore eller sidepull :) 

Kanske lite privat, men hur ser Emma på singellivet, både utifrån normer men också hur du tänker kring sitt egna singelliv :) Jag känner mig nog rätt avslappnad när det kommer till singellivet. Trivs bra som singel, samtidigt som jag gärna hade hittat någon att vara i ett förhållande med, men det är inte lätt när jag är så himla kräsen! Däremot så går det ju tyvärr inte att förneka att min biologiska klocka tickar så av den anledningen kan jag känna mig lite småstressad ibland, men utifrån normer osv så bryr jag mig inte :) Älskar att vara singel eftersom jag inte behöver anpassa mig till någon annan!

Har ni några bra tips på nudiga läppstift som blir en bra naturlig läppfärg? Har Annas härliga ljusa hy och har svårt att hitta riktigt bra nyanser 🙈
Haha, I feel ya ;) Jag har dessutom ganska mörka läppar, så det är faktiskt sällan som jag trivs i nudiga läppstift! Emma(a.k.a läppstiftsproffset) tipsar om Jeffree Stars Celebrity Skin (Dupe för KVD:s bow and arrow), det är det bästa "true nude" enligt henne. Det är liksom inte för ljust, för beiget eller för rosa så det passar bra på de flesta. Emma har annars inget som "smälter in i hudtonen" för hon föredrar när det är lite mörkare än hennes hudton :) Det passar för övrigt mig fint också!

Emma i Celebrity Skin.

Hej! Jättekul att ni ska släppa ridkläder! Kommer bli kanon! Det jag dock reagerade på när ni visade dom var att gripet verkar sitta lite för långt bak? Alltså lite mer i knävecken än fram mot knäskålen liksom. Jag får alltid leta i evigheter efter ridbyxor som har gripen/skoningen lagom långt fram. Jag får skav om det är för långt bak. Är det nåt ni tänkt på? :) kram
Gripet sitter så som vi vill att det ska sitta. Jag tänker att om ridbyxorna sitter som de ska(dvs lagom åtsittande) så borde de inte skava :)
 
Jag har precis köpt min första häst. Kan ni berätta lite om vad ni tänker på första tiden med en ny häst? Hur lägger ni upp träningen?
Första tiden med ny häst är vi extra uppmärksamma på hästens betéende, så att vi lär oss hästen så fort vi kan liksom. Märker då lite vad den gillar och inte, och vad som behöver tränas på i hanteringen. Ridmässigt så brukar vi rida ganska direkt när den kommit, kanske att den får landa någon dag men då brukar vi longera. Rörelse är väldigt viktigt så hästen inte får kolik. Sen brukar vi testa att rida hästen ute i skogen och allt sånt ganska direkt också, dock med försiktighet så att inget händer :) Vi brukar prova oss fram med upplägg och sådär, men som alltid så föredrar vi varierad träning så det är vi alltid noggranna med, redan från start.

Hur reagerade ni när Tim Bergling (Avicii) valde att lämna oss? Har ni någon speciell relation till honom?
Vi blev väldigt tagna av det hela, båda två. Jag blev så jäkla chockad när Emma sa till mig att han gått bort. Herregud, han är ju inte mycket äldre än mig. Så jävla tragiskt att ingen lyssnade på honom. "Alla lyssnade på Avicii, men ingen lyssnade på Tim". Så var det verkligen. Vi har lyssnat på honom sen han släppte sin Bromance under namnet Tim Berg. Vi har alltså lyssnat på honom i 8 år och har många minnen till hans låtar från exempelvis studenten. Jag har fortfarande inte smält att han gått bort. Hoppas han är på en bättre plats nu ♥ 

Hej! Var det uniequestrianequipment som var den där "hemligheten" ?. T.ex. när folk bruka fråga er att vad ni jobbar med så svara ni att det ni nu jobbar med och sen något gemensamt som ni ännu då inte fick berätta men som vi får veta senare. Var det de? ;D
Yes! Det var vår hemlighet, hehe ;)

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Åh längtar tills det går att beställa hem ridbyxorna 😍

2018-05-01 | 12:53:39
Anonym säger:

http://elfstrands.se/2011/november/walnut-1.html

Här testar ni Walnut tränset💜

2018-05-01 | 15:05:25
Anonym säger:

Har ni sett dokumentären ,Avicii: True story, om Tim? Isf vad tyckte ni om den? Ps om ni inte sett det så är det ett måste, tar upp många viktiga frågor och man får sig flera tankeställare!

Svar: Ja det har vi gjort! Väldigt gripande dokumentär verkligen som alla borde se.
Emma Elfstrand

2018-05-02 | 11:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: