Pay and ride och hagridning

Hej allihopa! Idag har vi haft en effektiv lördag här på gården. Hela förmiddagen har vi arrangerat pay and ride, vilket gick riktigt bra. Jag dömde för andra gången någonsin, och jag tyckte det flöt på bättre idag. Första gången var jag inte riktigt förberedd på hur snabbt alla bedömningspunkter kom (speciellt i LC:1... damn!) men idag var jag beredd på det och slapp bli lika stressad ;) 

Efter detta red jag och Anna Tage och Boppen i hagen i sommarvärmen eftersom den ändå var avspärrad så vi kunde rida ostört i ena delen. Perfekt för att variera underlaget och träningen. Idag blev det en blanding av dressyr och konditionsträning för grabbarna och de var riktigt fina, speciellt Tage. Pappa har sagt att han ska rida Focus ikväll (han och Anna har varit och grejat på ridskolan) men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Själv ska jag ägna kvällen åt att städa hela huset och redigera en video, så jag kan få ledigt imorgon. Då har även hästarna vila, och vi ska ha fixardag på ridskolan efter lunch. Innan dess ska jag bara sola, och kanske dra till gymmet beroende på hur tidigt jag vaknar ;) 

Idag fyller för övrigt vår lilla Tagis 18 år! Grattis på födelsedagen din knasiga, älskade lilla häst ♥ 

 
Jag kom precis hem från gymmet där jag drog av ett snabbt benpass, och nu väntar jag på att dagens kvällsmat ska bli färdig i ugnen, sen är det effektivitetsmode: on! Kul lördagkväll en kan ha, eller hur ;) 

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Grattis sötaste Tage <3

2018-05-12 | 20:19:34
Ingela Heden säger:

Grattis Tage!

2018-05-12 | 20:51:26
Bloggadress: http://ingelatherese.blogg.se/
Sabina säger:

Grattis Tage!

2018-05-13 | 12:35:08
Anette säger:

Är du domarutbildad?

Svar: Nej det är jag inte!
Emma Elfstrand

2018-05-13 | 15:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: