Nya stövlar!

Efter tävlingen i söndags så hämtade jag äntligen ut mina stövlar! Det är ett par dressyrstövlar från De Niro som jag köpte på GHS. Eller ja, jag fick dem faktiskt i 25-årspresent av mamma och pappa. Tack ♥ Jag blev dock så jäkla osäker på passformen när jag väl hade kommit hem. När en haft 4 par hoppstövlar genom åren så är det ju den passformen som är i minnet ;) Efter att ha rådfrågat Miranda så insåg jag att de sitter som de ska. De är inte vråltighta, men det är nog bara bra med tanke på att man lägger på sig vätska i vissa perioder och svullnar lite, haha. De är ju ändå hårda och ger stöd, liksom. Skönt att slippa blodstopp i benen med ;) Skav kommer jag kanske inte undan dock. Återstår att se!

 
Såhär ser de ut! Jag har beställt nytt skoputs eftersom mitt gamla är slut. Längtar lite efter att få putsa dem alldeles glansiga, haha. Får se när jag kan börja rida i dem. Tänkte gå in dem lite först i alla fall :) 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=1067925

Något för Emma?

2018-05-03 | 15:46:00
Jenny säger:

Jag tror du kan slippa skavsår när du rider in dom. Jag har ridit in två par stövlar från De Niro och inte fått skav ett endaste par. Älskar dom!

Svar: Åh vad skönt :D
Emma Elfstrand

2018-05-04 | 14:18:29
Bloggadress: http://lilatiger.blogg.se
Anonym säger:

Ni är bäst

2018-05-07 | 21:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: