Mysdag

Idag har alla hästar fått sig en uteritt i det fina vädret. Imorgon ska det bli lite ostadigt, men sen ska det bara bli bättre och bättre, och nästa vecka hela 20 grader här på schlätta! Tror inte ni förstår hur mycket jag längtar efter detta. Då kanske jag kan sluta frysa dygnet runt, haha ;) Och då jäklar blir det till att lapa sol och preppa huden inför Malta dit jag ska om knappt en månad. Vill ju helst inte bränna sönder mig när jag är där...

I alla fall, Boppen och Focus skötte sig fint idag, medan Tage faktiskt hade varit lite busig för en gångs skull. Det var längesedan han var det ;) Focus gick först för första gången på länge idag (vi har haft mycket ridhjälp det senaste så vi kunnat rida ut på alla 3 samtidigt) men han skötte sig kanon. Verkligen en helt annan häst jämfört med för bara ett par månader sedan. Det enda som var läskigt idag var stubbarna inne i skogen, som han nog såg riktigt ordentligt för första gången idag. Tidigare har de ju varit täckta med snö. Annars var han supersnäll. Även den nyblivna 21-åringen skötte sig även om vissa grejer såklart var läskiga eftersom det blåste lite idag och fladdrande saker är som bekant livfarliga, haha. Lite klättring blev det för dem. Mindre jobbigt för Boppen som är van, men för Focus del blev det nog lite jobbigare så vi tog det hyfsat lugnt ändå. 

Två sötnosar på vägen hem ♥

Nu ska jag dra ner till soffan och kolla Netflix. Har blivit beroende av True Crime-dokumentärer den senaste tiden. I söndags när jag var ledig och mådde dåligt pga min tand så plöjde jag hela (och enda, buhu) säsongen av Your worst nightmare och nu ska jag börja kolla på fjärde avsnittet av The confession tapes. Kan varmt rekommendera båda serierna, och ifall ni har tips på liknande dokumentärer på Netflix får ni gärna skicka iväg en kommentar :) 

/ Emma 
Kommentarer
Amelia säger:

Mind of a murderer👍

Svar: funderade på den så kul att du tycker den är bra :D
Emma Elfstrand

2018-05-03 | 07:16:11
Anonym säger:

Har du börjat se Bates Motel än då? :)

Svar: Ja jag kollade 3-4 säsonger :) Älskade första säsongen, och även en bit in i andra, men sen tyckte jag den tappade kvalitet så jag tröttnade :( Så tråkigt att det ska vara såhär med så många serier, haha. Tycker att första och andra säsongen är bra i många serier, men sen blir det bara utdraget och tråkigt.
Emma Elfstrand

2018-05-03 | 10:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: