Måndag

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en fin dag i det underbara vädret :) Idag har vi haft vår första prao-elev någonsin på gården, Nora. Hon har kommit hela vägen från Gotland för att praoa hos oss idag och imorgon. Väldigt roligt tycker vi och hon har gjort ett bra jobb!

Idag fick sig Focus och Boppen ett dressyrpass på banan. Focus såg superfin ut med Anna som dessutom provade sina nya stövlar för första gången och var så himla nöjd med dem :) Jag red Boppen först, och även han kändes fin efter lite uppvärmning. När jag kände mig klar fick Nora prova att rida honom en sväng också. Han skötte sig såklart precis lika bra som vanligt :) 

Efter lunch spelade vi in en video med Tage som kommer upp här på onsdag, och i den så pratar vi om och visar hur vi kom över hans uterittskrångel. Förhoppningsvis kan den videon hjälpa många som precis som oss har hästar som är (var) helt galna att rida ut på. Nora fick sedan hjälpa mig att redigera den videon :) Imorgon blir det uteritt för alla hästar. Mysigt :) 

/ Emma 
 
Kommentarer
Islycka säger:

riktigt snygga stövlar :D

2018-05-14 | 19:48:44
Bloggadress: http://islycka.blogg.se/
Anonym säger:

Åh längtar till den videon! Min pålle är hopplös i skogen.. så tråkigt eftersom det är så mysigt att rida ut

2018-05-15 | 09:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: