Lyckad dag!

Trots att vi fick ställa in vår pay and jump i tisdags med kort varsel och istället arrangera den idag så blev dagens arrangemang riktigt lyckat :D Tror det blev runt 50 starter (har inte kollat ekonomin än) och vi sålde säkert 40 rosetter. De nya färgerna är onekligen populära, och vissa färger kommer ta slut snabbt kan jag säga! Skönt med bra flyt och fint väder när det vankas pay and jump :) Till helgen blir det pay and ride istället och det ser vi fram emot. 

Efter pay and jumpen red jag, Anna och Samuel ut på grabbarna. Samuel fick prova Focus för första gången och det gick kanonbra. Det hade aldrig gått för bara 2-3 månader sedan när han var crazy, men nu var han så lugn och fin så :) Det blev jogging i alla gångarter och alla hästarna kändes bra! Imorgon ska i alla fall Boppen vila för det blir träning både tisdag och onsdag för hans del (dressyr & hopp) så han får två lugna dagar nu mellan träning och tävling, och sedan blir det lugnare för honom hela nästa helg tänker jag. 

Idag har jag för övrigt besökt gymmet för första gången på drygt en vecka. Jag har mått så dåligt i veckan tack vare min inflammerade visdomstand, men nu börjar jag äntligen må bättre igen! Känner i alla fall att kroppen inte längre känns inflammerad, utan nu är jag bara lite öm i munnen, men det går nog över de kommande dagarna. Körde ett gött benpass idag, så vi får se om jag kan gå imorgon, haha. Träningsvärken när du vart ifrån gymmet ett tag är sällan nådig...

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: