Hur det blev jag och Samuel

Redan när jag gick i åttonde klass så visste jag exakt vilket program jag ville gå. Estet med inriktning musik. Det var perfekt för mig som ville läsa något som ändå gick lätt att plugga vidare på(även fast det inte blev så mycket plugga vidare, hehe) men som var roligt på samma gång. Efter intagningsprov så stod det klart att det var just Estet som jag skulle gå, i Vara, precis som jag önskat. Det jag inte visste då var att en kille vid namn Samuel hade sökt, och kommit in på precis samma linje.

Redan första dagen lade jag märke till Samuel. Han var(och är ;)) snygg, och verkade väldigt snäll. Det var absolut första intrycket av honom från min sida. Det var dock inte så mycket mer än så. Vi var klasskompisar, kände väl varandra rätt ytligt och det var det. Sen i trean, kanske främst på vårterminen så började vi lära känna varandra desto mer. Vi hängde mycket i skolan och skojade och retades med varandra(vilket vi fortfarande gör, barnsliga som vi är). 

Sen kom studenten, och vi hängde ihop hela morgonen, dagen och kvällen. Sen var allt med skola slut, och vi höll kontakten genom SMS. Herregud vad vi SMSade. Undra hur mycket pengar vi lagt på varandra i SMS, haha. Vi umgicks dock inte jättemycket, utan vi träffades väldigt sporadiskt. Någon fest här, någon fest där. Under 1,5 år ungefär, så var det sådär. Jag var SÅ intresserad av honom, men trodde inte han var så intresserad av mig. Det som var galet var att han trodde exakt samma sak. Att han var jätteintresserad av mig, men att jag inte var intresserad tillbaka. 

En kväll i september, så hade vi varit på bio. Jag kände av att det var en lite annan stämning på det hela. För det första fick jag en puss när jag kom hem till honom, och det hade aldrig hänt förut. Sen, efter bion när vi hängde i hans soffa, så bara han sa det. "Du? Jag tycker väldigt mycket om dig. Jag vill att det ska bli du och jag." Jag trodde att jag skulle sprängas, haha. Jag var så jävla glad. Sen dess har det varit vi. Även om det tog oss 1,5 år att förstå att vi faktiskt ville samma sak. Jag är ändå glad att det tog den tiden på något vis, för vi hann lära känna varandra väl på den tiden. Bästa Samuel ♥ Tänk att du ska bli min man. 

 
/Anna
Kommentarer
Emma säger:

Vad gulliga ni är. Så roligt att ni verkar ha hittat helt rätt <3

Svar: Tack fina du ♥
Emma Elfstrand

2018-05-28 | 11:22:53
Erika Pettersson säger:

Så fint att de blev ni sen 😍

2018-05-28 | 17:14:00
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/
Louise säger:

Åh va fint ❤

Svar: Tack ♥♥
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 08:38:29
Anonym säger:

Finaste ni ❤❤

2018-05-29 | 14:26:34
Hannah Strandh säger:

Men åh, så fint! <3 All lycka till er!

Svar: Tack snälla du <3
Emma Elfstrand

2018-05-29 | 18:47:51
Bloggadress: http://frustrandh.blogg.se/
Ivfpappan.se säger:

Härligt :)

2018-05-30 | 19:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: