Hoppning

Hellu på er! Trots att denna dag inte riktigt blev som vi hade tänkt oss igår när banan stod färdigställd så blev den bra ändå. Vi körde som ni kanske såg "öppen bana" idag, vilket innebär att man får betala en peng för att komma och träna på en färdigställd bana. Det var uppskattat från de som kom och besökte oss, kul! Vi ska nog försöka att anordna några sådana per år också :) 

Vi passade på att skutta lite idag med våra djur. Ja, inte med Focus då förstås. Han har fått två välförtjänta vilodagar måndag och tisdag, så imorgon ska jag upp i sadeln igen. Kul! Jag hoppade Tage på förmiddagen, och jag var så osäker haha. Jag vet inte vad det är med mig, men jag blir alltid mer osäker när vi ska hoppa bana. Markarbete och gymnastik går toppen, men just banhoppning är mycket läskigare på Tage av någon anledning... Borde träna mer på det. Emma tjatar på mig att jag ska ut och hopptävla honom i år igen men jag vet inte alltså ;) Han skötte sig superbra i alla fall, och vi hoppade en bana som låg mellan 50-60cm. Fattar inte i dagsläget att vi tävlat 80cm... Men, så är det ju när man är ringrostig och kall i kläderna!

Boppen hoppades av vår stallkompis Elin idag som gärna vill komma igång och hoppa lite mer. Hon är ganska osäker av sig och hoppar ganska sällan i dagsläget men jag tyckte de var så duktiga så! Vi började lite försiktigt med trav och galoppbommar, sen travhoppade de och sist red de två banor. En på 50-55cm och en på 65-70cm. Så duktiga så! 

Emma har så himla ont i en visdomstand som fått för sig att ploppa upp. Stackaren <3 Har ni några tips på hur man kan lindra smärtan får ni gärna tipsa i kommentarsfältet. 

Vi har för övrigt vloggat idag, en ny form av vlogg skulle jag säga. Jag hoppas den kommer bli uppskattad! :)

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Gå till tandläkaren och de kan spola i fickan runt tanden. Hälsn tandsköterskan

Svar: Får nog ta och ringa tandvården imorgon för den här smärtan är fan orimlig, även för mig som är så smärttålig :(
Emma Elfstrand

2018-05-01 | 18:18:56
Agnes säger:

Hej!
Jag rider på ridskola och undrar om man måste ha egen häst om man vill vara med i en Pay and jump? En sak till också, hur tar man grönt kort?
Bara nyfiken

2018-05-01 | 18:19:54
Anna Almén säger:

Ta Alvedon å ring tandläkaren i morgon. Den där smärtan e inte å leka med. Har själv hög smärt gräns.

Svar: Fick en akuttid nu om en timme, woho! Helt klart topp 3 av alla smärtor jag haft, och de är många...
Emma Elfstrand

2018-05-01 | 22:11:47
Bloggadress: http://kilbostallet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: