Fredagens hästar

I morse tog Anna och Tage sig en tur ut i skogen tillsammans med Moa och Acce(som vi lånade till vår serie med Metro 2016 om någon kommer ihåg det) :) Han hade skött sig bra! De skrittade och travade bara, eftersom Acce håller på och sätts igång efter en hovböld. 

Runt lunch så kom hovslagaren ut och slog på en tappsko som Foci-toki lyckats få. Sådär lagom innan tävling med, såklart ;) Tur att det hände innan, och inte på tävlingsdagen i alla fall! Well, nu ska vi kanske inte säga för mycket för den risken finns såklart fortfarande haha. 

Nu under kvällen så red jag och pappa ut på våra ungtuppar ;) Jag red först på Bella och sen red pappa efter mig på Focus. Båda två skötte sig kanon. Detta var första gången Bella gick först och hon skötte sig lika bra som väntat, även om vi red på endel tittiga miljöer. Hon är så himla trygg i skallen, den hästen. Svårt att tro att hon bara är 5 år när hon är den coolaste av alla våra hästar, haha. Samtidigt är hon riktigt pigg. Ute blir hon ganska stark i traven och galoppen har jag märkt, men annars är hon fin att rida även ute. Focus var också pigg och glad idag, men samtidigt avslappnad i skallen. Vi tog bara en lugn joggingtur eftersom han ska tävla imorgon. 

HB & HB ♥

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: