En mysig söndag

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en fin helg i det härliga vädret :) Idag har vi haft en ledig dag, men ändå en effektiv sådan. Vi började dagen med att rida markarbete/dressyr hemma i paddocken på Bella och Focus. Jag hade bara lagt upp 3 travbommar och 2 galoppbommar till Bella som jag rullade på, och jobbade även mycket med övergångar för att stärka upp bakkärran. Focus såg superfin ut med Anna. Han har verkligen blommat ut den senaste veckan!

Direkt efter detta körde vi iväg till ridskolan med Tage och Boppen för att hoppa. Jag hoppade Boppen och vår kompis Emma hoppade Tage. Det var första gången hon hoppade honom "på riktigt" och det gick superbra. Trots att det var längesedan han hoppade ordentligt så var det inga problem att hoppa bana på 80 cm. Emma är tuff och inte rädd när det går fort, vilket det lätt gör med Tage när han har kommit igång ordentligt ;) Hon ska hoppa honom på vår pay and jump 6 juni också, och om det går bra och hon tycker det är kul kanske det blir någon lokal tävling också. Boppis kändes lika fräsch som han har gjort den senaste tiden, vilket jag är himla glad över. Vi fick fint flyt idag och han lyssnade bra både fram, tillbaks och sidvärtes. Skönt att få skutta lite inför onsdagens hoppträning också :) 

Eftermiddagen spenderade jag i solen och nu har jag precis laddat upp morgondagens video på Youtube och käkat middag, så nu bär det strax av till gymmet för ett benpass, följt av veckohandling. Hade egentligen tänkt städa idag också men skippar nog det. Lär behöva varva ner efter gymmet om jag ska kunna sova ikväll, och bara jag hinner städa huset innan jag drar till Malta på lördag så spelar det ju ingen roll när jag gör det, haha ;) Imorgon kommer Malin hit för att fota oss och hästarna under förmiddagen. Ska bli så kul att få nya, fina, somriga bilder med alla hästar :D 

Film på min och Bopps sista runda idag!

/ Emma 
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Snyggt ridet!

2018-05-20 | 18:36:27
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Åh blir det bilder till en ny header här på bloggen :D
Youtube kanske också? :)

Svar: det kommer det bli :D
Emma Elfstrand

2018-05-20 | 19:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: