Dagens start - LB:3

Nu har jag landat hos Emma igen efter ännu en varm tävlingsdag. Focus har verkligen varit så himla härlig att ha att göra med idag, stor fet guldstjärna till honom! ♥ 

På framridningen så var han betydligt lugnare än igår. Jag kände att jag kunde påverka honom på ett helt annat sätt och lägga upp framridningen lite bättre än att bara försöka rida ur lite energi som det blev igår, haha. Inne på banan så dör energin lite än, men det kommer säkerligen bli bättre ju tryggare och starkare han blir. Han kändes mer avspänd redan från början till skillad från igår, även om han givetvis spänner till fortfarande. Resultatet landade på prick 60% med kommentaren "Flott häst som för dagen är lite spänd, och tappar lite framåtbjudning. Lite mot hand(och lite tungan ute ibland). Duktigt ridet trots spändhet. Nästa gång går det bättre!"

Haha, gullig kommentar på slutet tycker jag. Kanske inte nästa gång, men om några gånger ;) Nej, men jag är så jäkla stolt över min lilla häst. Grevagården är en stor tävlingsplats, vi red fram bland St Georges-ekipage och MSV-ekipage igår, det var ett stort tält, massa skuggor, en hel hinderpark precis utanför paddocken, traktorer och massa annat "tittigt" och han tittar väl på vissa saker, men idag var han typ helt cool. Spändheten sätter sig liksom över lag, han får inte panik för småsaker längre. Så skönt! ♥♥ Dessutom sköter han sig fint på transporten också, även om vi behöver hålla honom sällskap än så länge. Vi utvecklas för varje tävling, och det är en väldigt spännande resa vi är i, och har framför oss. 

Tokisen ♥ Foto av Malin Westergren.

/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Så galet fin bild!

Svar: Tack snälla! :D
Emma Elfstrand

2018-05-27 | 18:52:42
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Anna du är såå grym <3

Svar: Tack <3
Emma Elfstrand

2018-05-27 | 19:24:40
Anonym säger:

Blogg från båda dagarna? En eller två videos?

Svar: Yes! En video blir det.
Emma Elfstrand

2018-05-27 | 21:23:38
Sätilaryttaren.se säger:

Otroligt vacker bild! Focus är otroligt lik (iaf på bilden) Karin Warnmarks häst,Gandalf :)

Svar: Tack! :D Jaså? Ja de kanske är lite lika, aldrig tänkt på faktiskt :)
Emma Elfstrand

2018-05-27 | 21:26:41
Bloggadress: http://satilaryttaren.se
Emma säger:

Så tjusiga!

Svar: Tack snälla! :D
Emma Elfstrand

2018-05-28 | 11:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: