Bra tävlingsdag

Efter förra gångens skittävling för mig och Bopps känns det bra att ha gjort comeback idag :D Nu är han förbi sin svacka och i fin form igen, och det visade sig idag. Jag är så himla nöjd med båda rundorna, både med min ridning och med hur Boppen kändes. Jag red effektivt hela tiden. Även om det blev ett par missar med mindre bra språng så gjorde det liksom ingenting eftersom jag hade en så bra grundgalopp, jag red bra på alla distanser osv. Boppen kändes snärtig, hoppade luftiga språng och bjöd på en fin känsla helt enkelt. Underbart :D 

I 90 cm blev vi felfria och det kändes väldigt enkelt :) 1m kändes också grymt bra förutom lite dålig ridning till första hindret som gjorde att han blev för lång så jag var tvungen att få ordning på "piloteriet" innan anridningen till tvåan, men efter det kändes ridningen och allt så bra! Tyvärr petade vi b-hindret i kombinationen då det blev lite trångt där, men annars hoppade han så fint överallt, så det gör inget! Video kommer på onsdag där ni får se rundorna :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Grattis! Hur märkte ni att Tage hade problem med sina leder?

Svar: Tack :D Vi märkte att han inte uppförde sig som vanligt i ridningen. Tappade takten, blev tjurig, fick svårt att gå på rakt spår, osv :)
Emma Elfstrand

2018-05-05 | 19:01:02
Anonym säger:

Grattis!!!!

Svar: Tack :D
Emma Elfstrand

2018-05-05 | 20:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: