Söndagsfrågor

Hej allihopa! Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen som varit här de senaste dagarna, men vi har fokuserat på att njuta av det fina vädret, lära känna Bella och så har det varit kalas bland annat. Tidiga morgnar och sena kvällar har gjort att vi varken har hunnit eller orkat blogga helt enkelt. Igår red jag Bella för första gången i alla fall, och film på det finns på instagram :) 

Nu är det dags för er att ställa söndagsfrågor till oss. Som vanligt svarar vi bara på frågor om oss/våra hästar (dvs ej tips/hjälpfrågor) och de svaren kommer upp i mitten av nästa vecka :) 

 

/ Emma 
 

Presentation av Bella

God morgon allihopa! Igår kväll orkade jag verkligen inte uppdatera för jag hade varit igång så hela dagen och var inte inne från stallet förrän halv nio, och då ville jag käka och chilla. Igår eftermiddag var jag och mamma iväg och shoppade både brölloppsskor (vi både hittade skor, woho) och hästgrejer till Bella. Har ett par grejer som ska bytas ut/lämnas tillbaks men när allt är kirrat så blir det haul! 

Här kommer i alla fall vår presentationsvideo av Bella. Det är en story time där vi berättar om hur vi hittade Bella, info om henne, vad hon har gjort tidigare, och vad mina kommande planer med henne är. Hoppas ni ser fram emot att följa vår resa tillsammans, så hoppas jag på att kunna bjussa på lite ridfilmer snart också :) / Emma 

Behöver sadelhjälp!

Just nu känner jag mig så frustrerad i mitt sadelletande. Det verkar inte finnas någon tid för sadelutprovning hos de sadelprovare jag kan tänka mig häromkring förrän efter att jag kommer hem från Malta om drygt två veckor. Samtidigt vill jag inte att Bella bara ska stå under tiden, utan nu när hon är hemma så vill jag ju rida. 

Därför tänkte jag kolla med er läsare eftersom ni är bäst, finns det möjligtvis någon västgöte som läser bloggen som har en hoppsadel (minst 17 tum) med vid bom att låna ut till oss under en kort period om den skulle ligga okej? Betalar självklart för mig! Ifall ni har någon passande sadel som ni inte behöver för tillfället får ni gärna maila elfstrands@hotmail.com. Eller så kanske ni vet någon butik/företag som hyr ut sadlar i kortare perioder? Alla tips om hur vi kan lösa problemet är tacksamt!

Bella och hennes två ägare ;)

/ Emma