Uterittsmåndag

Idag har alla tre grabbarna fått mjukstarta veckan med var sin uteritt. Vi hänger mest på åkrarna för tillfället. Snön har typ försvunnit trots att det varit minusgrader hela tiden(typ blåst iväg?? Oklart haha) och är mest is precis överallt, så därför väljer vi att rida på de lite mjukare åkrarna. 

Först ut var Focus och Boppen, och idag slängde jag faktiskt på ett grimskaft runt halsen som säkerhetsbälte, haha. Jag ville våga rida på lite mer framåt i galoppen men mesig som jag är så ville jag ha en rem att hålla i OM han skulle bli busig ;) Vi känner ju inte varandra så mycket än, så därför kändes det skönt. Det gick dock hur bra som helst! Inga bus utan bara glad och framåt. Boppen var skitstark med Emma på ryggen, hehe. Han älskar att springa på åkrarna. 

Sen red jag och Tage samma runda själva, och han skötte sig finfint. Hans sår ser för övrigt SÅ mycket bättre ut nu, wohooooo. Snart helt läkt!!!!! Känns sjukt att det gått typ ett halvår sen han började få sår?! Uppenbarligen har jag överbehandlat det, för nu tvättar jag det bara ett par gånger i veckan med ett svampdödande schampo, och det är verkligen inte långt från att vara helt 100% läkt. Skööööönt. Trodde typ vi skulle få amputera benet där ett tag... Nä, inte riktigt, men typ ;) 

Tage fick med sig en pinne i skogen, haha. Han bar den en bra bit innan han släppte den. Knäppis ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

I munnen!?

Svar: Ja, var annars? ;)
Emma Elfstrand

2018-03-05 | 18:49:28
Sofia säger:

Åh, sådär gör min häst ofta! Han hittar en pinne som han bär med sig i skogen, hehe! Här om dagen när vi lekte i paddocken så hittade han en pinne som han kom och gav mig i handen ^^ Tror bestämt att han varit en golden retriever i sitt förra liv...!

// Sofia

Svar: Nej vad gulligt, haha! :D
Emma Elfstrand

2018-03-05 | 20:57:38
Bloggadress: http://www.nouw.com/sofiashastar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: