Uteritter i strålande sol

Hellu på er! Idag startade jag och Emma dagen på gymmet där vi hade en PT-timme bokad. Vi bokade ett pass med fokus på höfterna, eftersom jag fått diagnos på artros och Emma säkerligen lider av samma sak(jag ska dock kolla med fler läkare för säkerhets skull). Superbra att stärka höfterna och lite muskler kring höfterna. Vi fick tips på 6 stycken olika övningar som vi ska göra, och så måste jag bli bättre på att stretcha höfterna också. 

Efter det käkade vi frulle, och sen begav vi oss ut till stallet. Vi började med att rida ut på Focus och Boppen, och de skötte sig jättebra! Det märks att Focus lugnat ner sig lite i huvudet nu, hehe. Inte lika spänd för jämnan, tack och lov ;) Dock tar vi det rätt lugnt på uteritter ändå, för att han ska vänja sig vid det. Boppen var lugn och fin!

Medan Emma mockade så red jag en runda på Tage också, och jäklar så pigg han var! Vi tog en förhoppningsvis sista snögalopp på åkern, och han ville inte sluta springa. Haha. Så söt! Nu håller jag tummarna för att all snö och is smälter undan så att vi kan få VÅR på riktigt ♥ 

Min lilla ponny ♥ Well, han är ju faktiskt en bra bit från ponnysize men med tanke på de andra två stora grabbarna så känns han superliten.

/ Anna
Kommentarer
Petra säger:

Hej och tack för en mysig och inspirerande blogg! Skulle ni inte kunna filma lite olika övningar, både styrka och stretching, för just höfterna? Har nämligen också problem med smärta i båda höfterna och skulle behöva lite nya tips... ;)

Svar: tack själv! :D ja men det ska vi kanske kunna lösa :)
Emma Elfstrand

2018-03-27 | 19:03:07
Bea säger:

Hej! Önskar samma som ovan! Behöver inspiration 😍🤗

2018-03-28 | 15:32:08
nora säger:

Han ser ju ut som en ponny😻

2018-03-30 | 11:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: