Torsdagsskutt

Idag har Focus fortsatt sin vila, medan de andra grabbarna fick bege sig till ridhuset för att skutta lite. Vi hade planerat in ett sånt pass idag då vi sett på prognosen att det skulle snöa idag så vi tänkte att det var utmärkt att passa på ;) 

Anna hoppade lite studs och gjorde bomarbete med Tage som var riktigt pigg idag. Själv kände jag att jag behövde träna på lite ordentlig "tävlingsgalopphoppning" så jag ställde upp ett par relaterade linjer med tävlingsavstånd som jag fick träna på att hitta en lagom galopp till. Jag är riktigt nöjd med Bopps idag! Han var riktigt fin. Så himla fint framme för skänkeln samtidigt som han lyssnade fint tillbaks. Vi fick så bra flyt i alla distanser och till alla hinder, vilket är lätt att få när hästen faktiskt är sådär härligt framme för skänkeln :) Det känns kanon att genrepet inför tävlingen kändes så bra. Vi avslutade bara med att hoppa 4 hinder i följd på 1m, och film på detta hittar ni på Systrarna Elfstrands instagram. Är nöjd också att jag red effektivt och bra hela passet idag!


Såhär snöig var Bopps i morse! Vi spelar för övrigt in En dag i stallet idag, som kommer upp på lördag!

Sen har vi även filmat en video till nästa veckas vardagskanal där Samuel får sminka mig och Anna. Såhär tjusig blev jag ;) 

/ Emma



Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Hahahahah, snyggt ;)

2018-03-08 | 18:11:21
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Linda säger:

Woohoo, vilken läckbit på sista bilden 🤣 älskar hur ni bjuder på er själva!

Svar: Haha eller hur! Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-03-08 | 21:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: