Svar på söndagsfrågor del 2

Hur tror ni erat syskonband skulle vara om en av er inte höll på med hästar? Oförändrad eller förändrad?
Bra fråga! Jag tror faktiskt inte det hade varit riktigt lika starkt, eftersom vi ändå gått igenom mycket tillsammans med hästarna. Många svackor, många "misslyckanden", Abbes bortgång, Tages problem och allt vad det varit. Så det är klart att vårt band blivit stärkt tack vare det. Men jag tror ändå att vi hade kommit bra överens och varit tighta även om någon hade haft ett annat intresse :) 

Hej! Skulle ni någon gång vilja besöka Finland? Och vilket land drömmer ni om att åka till? ❤
Absolut! Vill verkligen åka dit någon gång :) Har bara inte blivit av än, antagligen för att det är närmre att besöka Norge och Danmark. Jag vill absolut åka till Island, Frankrike, Italien, Nya Zeeland och sen gärna en roadtrip i USA. Sen finns det massor av andra häftiga länder jag gärna hade besökt, men dessa är verkligen i topp. Emma hade gärna åkt till Karibien, Maldiverna, USA, Nya Zeeland och Island.

Hej! Hur får ni hållbara hästar? Bästa övningarna för att få en travare att muskla på sig och börja bära sig själv och gå i form? Ni är såna bra förebilder och jag tycker verkligen om eran hästhållning och erat tankesätt :)
Åh, tack snälla för din fina kommentar! Vi är väldigt nogranna med att variera hästarnas träning, så att vi inte hamnar på ridbanan 6 dagar i veckan. Vi brukar alltid rida ut 3 dagar i veckan och på banan 3 dagar i veckan. Sen är det klart att det finns undantag, men jag skulle säga att 45 av årets 52 veckor ser ut så. Då brukar vi hoppa ett pass(gäller inte Focus då), och antingen rida två dressyrpass eller så är ett av dressyrpassen ett pass med lite bommar/upphöjda bommar. I skogen varierar vi oss också! Vi brukar klättra, kondionsträna, bara ta en kort joggingtur eller så blir det en längre tur. Sen brukar vi försöka att variera arbetet på banan också, och inte bara öva på öppnor och volter 6 veckor i sträck utan att man kanske fokuserar på någon/några rörelse varje pass. Vi tror att bara man har en mjuk, stadig hand och varierar träningen så kommer både formen och musklerna! :) 

Vem hejar ni på i mello?❤
Anna: Benjamin Ingrosso! Tyckte hans låt var superbra, hans framträdande är bäst och sången är också skitbra. Många har sjungit så svajigt eller typ inte sjungit alls(typ som Sigrid där enbart kören hörs...) så han är helt klart värd vinsten!
Emma: Jag håller med Anna. Gillar Samir och Viktors låt mycket också!

Kan man ha vinröd kavaj och marinblå hjälm? Förälskade mig i en av varje på mässan och funderar på om det blir too much. Mötte er på mässan men vågade inte gå fram och hälsa, haha. Samma sak på EM i somras (jag är 25 år gammal.....) 😇
Självklart kan du det! Tänk vad snyggt att skaffa ett marinblått schabrak med vinröd kant eller liknande till?! Skitsnyggt ju :D Åh, nästa gång får du lova att komma fram! ;)
 
Henrik von Eckerman eller Peder Fredricsson ? 😊 (som ryttare) alltså rider bäst har bäst hästhållning.
Vi båda gillar Peder bäst! Nu är vi kanske inte superinsatta i Henriks hästhållning, men vi har både sett och hört gott om Peder. Det gillas!

Ska ni på Norrköpings horse show i maj? Om inte, kan ni snäääälla åka dit? Älskar er 😘
Det är inget som vi har planerat i alla fall :) 

Hur kommer det sig att ni började med youtube? Och om man vill börja själv vad rekommenderar ni då? Ni är riktigt bra förebilder till både mig som bara är 2 år äldre än Emma och unga tjejer idag! Kram på er :)
Tack snälla för dina fina ord! :) Vi började med Youtube för att Emma började blogga när hon skulle dokumentera hennes projektarbete under gymnasiet. Då lade vi bara upp träningar och tävlingar utan något planerat innehåll eller så. Sen märkte vi att vi ju faktiskt hade ganska många följare och visningar på Youtube runt 2015, så då valde vi att satsa på den kanalen! 
Om jag hade börjat med Youtube idag så hade jag börjat med att lägga upp en plan. Vad för videos vill jag ha på min kanal? Ska jag ha någon särskilt nisch? (häst, smink, bakning, matlagning, surfing?) Hur många videos i veckan vill och orkar jag lägga upp? Man får ju tänka på att det oftast tar lite tid när man ska filma, redigera dem, ladda upp, kanske fixa någon omslagsbild och så vidare. Och sen också - vad för kamera ska jag ha? Kanske har du redan en kamera som funkar bra, och om inte så får man söka runt lite för att se vilken kamera som passar bäst enligt dina behov. Sen är det bara att köra! :D 

Jag har för mig att vi skulle få en vlogg vecka vid 32 k men vad hände med den? ☺
Nej det har vi aldrig sagt :) Däremot får vi köra en vloggvecka den dagen vi når 40 k! 

 
/ Anna
Kommentarer
Ivana säger:

Hejar också på Benjamin!

2018-03-04 | 15:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: