Svar på söndagsfrågor del 2

Hej! 
Jag har följt er ett tag nu, främst på youtube. Jag har dock alltid funderat på vad ni jobbar med? Ni kanske har svarat på det tidigare men det har jag missat isåfall, haha.
Vi jobbar med Youtube, sociala medier, stallverksamhet(inackordering, pay & jumpes/rides, träningar) samt en till grej som vi hoppas kunna släppa snart! 

Om ni endast hade fått ha en färg på era schabrak, vilken hade det varit?❤️
Anna: Jag får nog säga marinblått! Tycker ändå att det matchar det mesta, och jag tävlar oftast i marinblå kavaj.
Emma: Jag hade valt svart. Det passar alla färger och alla kavajer och sådär.

Hur går det med uppsittningen på Focus? Har det blivit bättre? Wow vilket jobb ni har gjort med han, som en helt ny häst, hur han rör sig och allt
Jo men det går faktiskt väldigt bra! Han tar något litet kliv framåt när man kommit till rätta i sadeln, men det är en himla skillnad. Med ännu mer konsekvent träning så kommer han nog stå helt stilla tills man ber honom att gå framåt snart :) Åh, tack snälla! ♥ 

På en bild på i Instagram såg man att Samuel hade som en vit knapp på armen. Har han den för sin diabetes eller vad är det?
Yes, det har han! Det är för att mäta hans blodsocker, så han slipper sticka sig i fingret massa gånger per dag :) Superbra grej!

Hur gjorde ni för att få Focus mycket lugnare i stallgången? Har själv en häst som har väldigt svårt att stå still på stallgången, speciellt när han är ensam eller blir lämnad.
Vi har väl egentligen inte gjort något speciellt, mer än att prata lugnande med honom, säga ifrån ifall han skrapar eller liknande och bara försökt att lägga mycket tid på det. Försöka att inte få det stressigt till någon träning eller så, för då upplever jag att det blir ännu värre. Han får stå inne, gärna nosa på borstarna innan jag borstar honom och så kliar jag honom mycket mellan varven. 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: